Despre parcarea subterana cu plata de la Iulius Mall

Automatul la care se plateste parcarea la Iulius MallDupa 2 săptămâni de când au instalat barierele si aparatele de taxare pentru parcarea acoperita de la Iulius Mall Timișoara am ajuns și eu pe acolo.

Pana atunci am tot auzit și citit comentarii ca se țigănesc, ca ce oameni sa pună plata. Ca nu or sa mai fie clienți bla bla bla.

Adevarul e cam asa. Parcarea descoperita e tixita de mașini (nimic nou nici înainte nu găseai ușor un loc), parcarea cu plata cea acoperita are sa zicem vreo 30% din locurile ocupate. 

Pana acum făceam vreo 2 ture de parcare fie ea descoperita fie ea acoperita sa găsesc un loc. Benzina care o consumam probabil era mai mult decât cei 2 lei care îți ia Mall-ul pe o ora de parcare asa ca mie îmi convine. Cand vin dau un ban dar știu ca am loc, e acoperit și nu ma învârt ca prostu consumând mai multa benzina pentru un amărât de loc.

Cocalarii care stăteau o zi întreaga sa tragă de o apa minerala la o terasa nu au decât sa comenteze, dacă ai bani sa vi la mall poți sa îți permiți și 2 lei pe ora pt bolidu tău. Si deștepții care lucrează în clădirea Bosh sau în cea a CEC-ului nu au decât sa își caute loc sau sa ceara la companiile unde lucrează loc de parcate nu sa blocheze parcarea aiurea.

Concluzie: Dai un ban da’ stai în fata.

Despre costuri. Parcarea costa 2 lei pe ora. Daca cumperi de 50 de lei la orice ghișeu Info îți scade o ora de pe tichet (doar odată) Odată plătit tichetul ai 30 de minute sa scoți mașina din parcare.

 

Daca cumperi de la alimentara Auchan de peste 50 de RON ai 2 ore gratuite.

Plata se face la aparatele de taxare care sunt amplasate la toate ieșirile spre parcarea acoperita. (accepta și bancnote și da și rest, deci nu trebuie sa veniți cu mărunți) Lista Preturilor la parcarea cu plata

Imagine 1 cu parcarea subterana de la Iulius Mall

Imaginea 2 de la parcarea albastra Iulius Mall Timisoara

4 Comments

  1. Gata cu parcarea cu plata, sa scos. Ideea era una buna pentru ca “gigel” isi lasa masina in subteran cat era plecat din tara, sa nu rugineasca de la ploaie, si asa nu gaseam noi loc de parcare. Se pare insa ca cozile de la bariere au ingreunat circulatia si asa sa decis sa nu se mai utilizeze.

  2. De cand cu taxa, parca ii mai aglomerat la Mall. Am ajuns sa urasc locatia, merg doar cand chiar trebuie.

  3. Mi se pare normal. In orice tara civilizata parcarea se plateste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *