Prima de Paste, cadou sau … bani

Model cos cadou in loc de prima de PasteMulte firme dau bonusuri de sărbători cum ar fi prima de Paste. Faptul ca firma la care lucrezi alege sa dea un bonus face jobul mai atractiv și mai plăcut și în consecință munca are randament mai mare.

In iarna de Crăciun compania la care lucrez a ales sa dea cadou un cos di acesta cadou cu cozonac, cu o sticla de vin, cu câteva dulciuri etc. Nu ma dau în vând după dulciuri dar vinul a prins foarte bine. Iar dulciurile au fost apreciate de prietena mea.

Un cadou în bani era perfect problema e ca firmele scot mai greu din buzunar o suma decenta și sa dea prima de Paste 70-80 de RON pare …

Soluția un cos frumos cu cadouri care are un preț de lista intre 30 și 150 de RON și bănuiesc ca luat la cantitate mai mare se face și un discount. Soluția angajatorului de a ieși și cu obrazul curat și cu un buget cât mai redus iar angajatul sa simtă ca e apreciat.

Sunt multe firme care oferă astfel de coșuri cadou una din ele coșuri paște este site-ul de pe  care am luat preturile amintite de mai sus.

As fi foarte curios câți dintre cei care ma citesc primesc prime, câți primesc bani și câți cadouri.

Site-ul gourmetgift și coșuri paște lansează și un concurs firmelor. Dacă în perioada 17 martie – 15 aprilie comanda astfel de coșuri cadou prin tragere la sorti se extrage o firma care își primește banii înapoi. Extragerea se face pe 23 Aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *