Posta Romana si coletele externe

Posta RomanaInca un articol despre Posta Romana, și despre cum veci pururi nu or sa ajungă ei pe profit vreodată cu mentalitatea pe care o au, în schimb firmele de curierat se extind pe zi ce trece având profituri frumușele …

Acum vreo 3 săptămâni am făcut o comanda la câteva stick-uri de memorie din China care urmau a fi trimise prin Posta Chineza gratuit. Pentru ca nu ma grăbeam sa le am “ieri” a fost ok pt mine.

De pe site-ul de unde am făcut comanda puteam urmări coletul și ghici, din cele 24 de zile cat a durat livrarea 10 zile a stat frumos prin vama noastră și pe la Posta.

Iar când am primit hârtia acasă ca trebuie sa ridic coletul programul era de la 8 dimineață la 12 ziua.

Sa fim acum cinstiți, îți iei liber de la servici ca sa îți poți ridica un colet? (coletele externe nu vin acasă decât dacă le iei prin curieri gen DHL, etc. care se ocupa ei de vama și restul)

Nu ar fi o problema ca te deplasezi putin dar programul este foarte ciudat părerea mea și cei care l-au făcut și aprobat bănuiesc ca nu au avut nici un fel de dorința de a oferi o serviciu în sprijinul celor care au nevoie de el.

As fi curios voi ce ați mai pățit pe la ghișeele de coletărie externa?

Despre personal: Domnul de la vama a fost de bun simt, doamna care era de la posta la fel, cel putin eu nu am avut nici o problema cu ei, nu au încercat sa îmi deschidă nici măcar coletul și nu mi-au cerut nici o dovada cu exact suma plătita pe produse. (probabil astfel de lucruri se întâmpla când sar unii calul comandând ditamai lada iar pe colet scrie 5 dolari)

Sala de așteptare în schimb parca a fost o scena dintr-un film post-apocaliptic (vedeți imaginile atașate). Am eu o întrebare asa ca de om naiv, dacă în orice firma privata exista norme de igiena și controale sanitare (mai mult sau mai putin respectate), Direcției de sănătate Publica (SANIPID-ul) ce poziție are fata de o astfel de sala de așteptare, pentru ca arata ca un focar de microbi gata sa ajungă în libertate?

Sala de asteptare colete externe Timisoara

Colete externe - vama Timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *