Asa și … eu cu cine votez ?

De ani de zile am cochetat cu ideologiile partidului liberal PNL. Sunt convins ca o politica de dreapta este exact ceea ce are nevoie Romania. Realizarea unui cadru de legi care sa dea libertatea organizațiilor economice (companiilor și/sau micilor firme) de a se dezvolta, de a intra în o competiție nu fac decât sa ajute populația prin produse tot mai calitative și locuri de munca.

Problema unor partide de dreapta este ca înțeleg a face legi care sa ajute dezvoltarea companiilor care au o afiliere cu membrii a partidului și nicidecum un mediu egal pentru toți. Un astfel de exemplu am văzut în anii trecuți când un partid care se crede de dreapta a fost la putere dar .

Scriu acest articol din cauza ultimelor evenimente cauzate de alegerile europarlamentare adică încercarea de unire a “dreptei Romanești” sau mai pe scurt PNL cu PDL.

Nelămurirea mea este asta. De ce as mai crede PNL-ul când în ultimii ani au luptat atât singuri cât și împreună cu PSD-ul împotriva lui Băsescu și a PDL-ului. Tot ce sa zis în anii trecuți dispare asa …. ca prin magie doar pentru ca PDL-ul este de dreapta ?

Sa nu uitam o fi fost Băsescu capul răutăților dar nu a fost singur, actualii membrii ai PDL au făcut bine merci tot ce sa putut sa sprijine politica guvernelor PDL.

Ne facem frate și cu Dracu pana trecem puntea?

Hmmm …. nu știu ce sa zic dar oricât de dreapta ar fi noul partid orice ideologie cred ei ca vor avea, oamenii din PDL care vor veni în PNL sunt tot aceia și … dacă pana acum au făcut tot ce au putut sa își mărească veniturile lor personale de ce acum vor fi cei drepți?

PS. nu ca PNL nu ar fi avut si ei oameni mai … “putin” cinstiți.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *