Indemn la votDeși nu sunt foarte interesat de politica am convingerea ca trebuie sa merg sa îmi exprim votul sau sa îmi anulez buletinul de vot cu mana mea nu sa îl las nefolosit. Măcar atât pot face, mai ales ca alții au murit la revoluție ca sa îmi câștige mie și ție acest drept.

Chiar înainte de a ieși din casa am primit următorul SMS (vedeți în imagine).

Toată lumea știe la ce alianță se referă, toate lumea știe care ar fi cele 2 partide politice care ar putea sa inițieze astfel de practici.

Știți când am citit mesajul m-am gândit exact la cum ii făcea Putin fasciști pe cei care au ieșit în strada în Ucraina.

Stimabile care ai compus mesajul trimis de pe +40746153141 cred ca nu ști ce înseamnă soviete, baroni roșii și comunism. Si sincer tu ai avea nevoie de o luna doua de “vacantă” în gulag sa vezi exact ce înseamnă ceea ce spui.

Unu la mană nu ai fi avut nici posibilitatea de a trimite un mesaj anonim decât dacă făceai parte din ei.

Doi la mană de ce ar vota cineva cu partidul tău când încalci legea electorala trimițând astfel de mesaje fix în ziua alegerilor europarlamentare. Dacă ai ceva de spus treci frumos la TV, în ziare fa o conferință de presa și asuma-ți răspunderea pentru afirmațiile tale.

Deci ca și concluzie fi sigur ca nu ți-am dat votul ție nici măcar din greșeală. Si ca un indemn pentru cei care citesc mesajul, dacă nu ști cu cine sa votezi sau consideri ca nu te reprezinta nimeni din candidați mergi frumos și anulează-ți singur buletinul. Altfel te trezești ca “ai votat” exact cu cine nu vrei.