Am 30 de ani,  sunt din Timișoara (sunt mândru ca sunt bănățean).

Lucrez ca inginer de sisteme software (pe scurt programator) la una din firmele mai maricele din Timisoara.

Sunt un tip obișnuit asa îmi place sa cred.  Îmi place foarte mult șofatul – care de multe ori il practic ca o activitate relaxanta. Ascult muzica, în general posturi de radio dimineata in masina.  Radio Zu si Radio 21 sunt printre preferatele mele.

La servici in schimb sunt tot timpul cu castile de la MP3 in urechi (atunci cand nu il uit acasa sau cand nu vin cu bateria descarcata :D). Nu am un gen muzical preferat imi place un mix de genuri care le ascult in functie de starea mea din acel moment. In general pe mp3 player sunt R&B, Rap, Hiphop dar si Dance si Blues. Sunt fan Voltaj, Celine Dion.

Playlist Youtube cu melodii ce imi plac

Am mai multe hobby-uri: ieșiri în aer liber, șofatul cum ziceam și mai sus, jocuri pe calculator si … ceva mai putin obisnuit (imi place sa construiesc mici gadget-uri cu microcontrolere).

Unul din hobby-urile care a inceput sa prinda tot mai mult este Nisi’s Blog si mai nou Step by Step. Step este un proiect relativ nou la care mai este de muncit foarte mult si sa nascut din Nisi’s Blog – mai exact din articolele gen tutorial publicate si care au inceput sa aduca tot mai multi iubitori ai calculatoarelor.

Alte proiecte la care mai particip sunt:

  • Comunitatea Funlink – a ramas cam abandonat
  • Step By Step – tutorialuri si review-uri
  • Nisi Work Blog (vezi aici mai multe aplicatii in special plugin-uri de WordPress facute de mine)
  • vWorldCity – proiect in lucru – un joc online

Sunt un mare amator de filme SCI-FI si sunt fan al seriei Stargate SG1, Atlantis si Universe . Mai urmaresc Battlestar Galactica si Caprica. Nu pot sa nu amintesc aici de Star Trek – The new generation un film care este un model pentru mine.

Alte seriale care le urmaresc (sau le-am urmarit): Greys anatomy, Fringe, Deadland, Jericho, Jeremiah.

Filme Artistice: Pearl Harbor (1996), The postman cu Kevin Costner, Armageddon cu Bruce Willis si Independence Day, Twister 1996, The English Patient si Stephen King – Storm of the Century.

Cand mai am timp imi place sa citesc reviste Chip, Men’s Health.

Ma puteti contacta pe:

Contact

Nisipeanu Mihai

E-mail: blog@nisi.ro

Website:  http://www.nisi.ro