Despre mine

 

Ma numesc Nisipeanu Mihai și sunt născut în aprilie ’82. Sunt născut și trăiesc în Timișoara, și sunt mândru ca sunt bănățean :)

Pe când eram în scoală generala am primit primul calculator (telefonul de acum are memorie și procesor mult mai tare) și asta a fost începutul meu. Liceul pe care l-am urmat a fost Liceul de informatica Grigore Moisil din Timișoara și chiar dacă prin clasa a 9-a și a 10-a încă nu știam ce anume voi face în viata am început sa prind gustul programării.

Mai departe a venit facultatea Politehnica Timișoara bineînțeles secția de Automatica și Calculatoare și de aici știam ca voi urma acest drum.

Am fost angajat:

  • Road point
  • Soft Vision
  • Internet Marketing Online
  • ConfigCar

Pasiuni:

 

Imi place foarte mult sa șofez  Am o Skoda Fabia Sedan din 2003 Skoda Rapid din 2014 si sincer sa fiu sunt nedespărțit de ea. Rar se întâmpla sa nu fim găsiți în aceeași locație.

Ascult radio tot în mașina :) iar posturile preferate sunt Radio Zu și Radio 21. Prietena mea îmi tot spune ca pe posturile alea sunt prea multe “Pitzi Song-uri” dar eu nu sunt la conservator ca ea și eu ascult mai mult muzica comerciala.

Un gen nou de muzica pe care l-am descoperit de vreo 2 ani este Country si aici am vreo 2,3 formații preferate: Lady Antebelum, Emerson Drive si Kenny Chesney.

Sunt mare amator de filme iar genurile mele preferate sunt SCI-FI si actiune, iar daca se poate sa fie impreuna e si mai bine.

O alta pasiune este computerul iar prin asta merg pe 2 drumuri programarea și blogging-ul. Pe partea de blog am 3 proiecte Nisi Blog, Step-by-step.ro si Gadget Tek.

Pe partea de programare am trecut prin mai multe limbaje făcând mici aplicații dar fără sa fie cunoscute. De câteva luni am început sa învăț programarea Java pentru smartphone uri și tablete cu Android și aici am lansat deja o aplicație Auto ITP (8k downloaduri) și mai am încă 2 în lucru.

Alte aplicații Android:

Maxime & citate care ma ghidează:

“I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams” – W.B Yeates

“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.” – Steve Jobs (si faza e ca nu sunt fan Apple)

“When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it.” – Henry Ford

Cam atât !!!

Ma puteți contacta pe:

sau

Nisipeanu Mihai
E-mail: blog@nisi.ro
Website:  http://www.nisi.ro

2 Comments

  1. mereu citesc informatii le dvs,cu placere,probabil pt ca am facut armata in chisoda la UM.01185, dvs banateni ave ti o vorba….DA DE UNDE. VA SALUT CU RESPECT.

Comments are closed.