1. De ce nu îmi apare comentariul pe blog ?

In primul rând orice comentariu care conține cel putin un link este ținut pentru moderare (chiar și link-ul care apare la URL-ul autorului comentariului). Se filtrează automat și este trecut ca spam un comentariu care conține cuvinte aflate pe lista de cuvinte spam.

Comentariile Of Topic sunt șterse. (pentru cei ce țin morțiș sa zică ceva și nu găsesc articolul potrivit am deschis o lista de discuții direct pe Facebook – comentează of topic aici) dacă vrei sa fie privat mesajul folosește formularul din pagina de contact.

2. Am ceva de spus Of Topic cum pot face asta?

Am creat o pagina de comentarii Of topic pe Facebook – o găsești aici comentează of topic aici.

3. De ce unele articole au comentariile închise?

Articolele la care am primit foarte mult spam (de genul link-uri la medicamente și site-uri rusești) și nu am găsit alta soluție decât sa închid comentariile.

4. Schimb de link-uri

Nu sunt împotriva schimbului de link-uri – în blogroll-ul meu am atât link-uri de la site-uri cu care am făcut un astfel de schimb dar și site-uri pe care le urmăresc și nu am cerut sa mi se întoarcă ca un favor. Dacă ai vreo propunere te aștept pe pagina de contact.

5. Advertoriale / review-uri

Nu am o lista de preturi asa cum au o grămada de bloguri, încă este un hobby și nu o afacere. Contactează-ma și discutam despre asa ceva. Dacă în schimb ai creat o aplicație ca și freelancer, ai făcut un videoclip ai scris o carte și vrei sa știe lumea despre ea, etc. atât timp cât nu vrei sa îți vinzi ceva prin intermediul acestui blog ci doar sa îl prezinți lumii vei găsi întotdeauna suport gratuit aici.

6. Bannere și reclama pe blog

Contactează-ma pentru a discuta mai pe larg.

 

Timpul pentru comentari a trecut.