O noua retea sociala, un joc , posibilitatea de a conversa cu oameni diversi si un aer curat daca te-ai saturat de Hi5, Tagged si alte zeci de retele sociale unde a face lista de mi de prieteni e la ordinea zilei.

Ce aduce nou eRepublik? Reteaua este formata in jurul unui joc. La inscriere poti deveni cetatean al orcarui stat, indiferent ca e Romania sau de ce nu Franta (aici cetatenia se da imediat si pe gratis : P)

Odata ajuns in contul tau trebuie sa ai grija de un personaj (de tine dar virtual), ai un cont cu bani si o multitudine de posibilitati.

Omul mananca asa ca va trebui sa consumi din bani pe mancare. Pentru asta trebuie sa te angajezi la una din sutele de firme. Lucrand devi mai priceput, mai puternic.

De asemenea poti sa te inscri in armata, si sa devi erou luptand in diverse razboaie pe care le duce tara unde ai devenit cetatean al noi lumi.

Poti sa intri in media si sa ajungi un mogul al media sau sa te inscri intr-un partid si sa ajungi in congres. Iar cel mai ravnit post este cel de presedinte al tarii.

Atentie nu joci cu un calculator, joci cu restul oamenilor care s-au inscris in joc asa ca … atentie ce faci ca poate mai tarziu nu te voteaza nimeni.

Click pentru a se mari

Click pentru a se mari

Inscrierile pentru acest joc se pot face la urmatorul link http://822ab1b6.tinylinks.co (link scurt)