Am zis ca nu ma mai leg de “afacerea GDI” ca … sunt si ei oameni si trebuie sa roada si ei la un ciolan dar … daca nu o caut eu cu lumanarea o cauta ei.

Am primit zilele trecute urmatorul comentariu legate de posturile mele despre GDI:

“Buna. Mi se pare mie sau esti blonda? Tu crezi ca peste noapte iti cumperi Ferrari? NU iti spun hotarat.
Si ca vrei sa vezi check-uri de 2000 pe luna , alea ti le mursuluiesc in 2 secunde, numai ca sa te atrag in afacerea mea “escrocherie” cum ai spui tu, dar cum afacerea nu se bazeaza pe membri care gandesc in felul asta, iti spun doar ca nici nu ma-s obosi sa incerc sa-ti explic, pentru ca tu deja ti-ai bagat in cap altceva, si desigur nimeni din membrii GDI nu o sa se oboseasca sa-ti explice.Pentru afacerea nu se bazeaza pe membrii de categoria ta.
O zi frumoasa.”

Ca urmare a acestui post am scris un email pe care l-am trimis domnisoarei (sau doameni) care mi-a trimis comentariul (nu am sa dau adrese de email sau nume pentru a respecta dreptul la intimitate)

Buna _____,

Nu pot fi blonda pt ca sunt de celalalt sex poate BLOND (in realitate sunt saten).

Acum ca am terminat cu glumele nu inteleg care e problema ta. Tu esti in “afacerea” asta cu GDI-ul, eu lucrez in domeniu IT si din experienta dobandita pana acuma am vazut ca promisiunile ce se fac in site-urile voastre sunt foarte exagerate.

Am spus asta la mine pe blog in repetate randuri. Pt. ca vad ca ti foarte lene sa citesti toate posturile legate de asta o sa iti explic si tie:

1. Din punct de vedere al unui client care e interesat de domeniul in sine:

  • Voi vindeti un domeniu .ws cu 10 dolari pe luna cele mai proaste oferte care le gasiti vand comenii .com, .net, .org, .biz, .info cu 10 dolari pe an (in caz ca nu ma intrebi pe cuvant vezi aici preturi http://www.inregistrare-domenii.ro/oferta-preturi.html)
  • Voi spuneti ca e asa scump din cauza ca oferiti si hosting. ABUREALA cu litere mari. Hostingul vostru nu ofera posibilitate de a face o baza de date, de a rula un script php sau asp etc etc. (ceea ce inseamna ca nu poti tine acolo nici macar un amarat de blog dar mai un site serios) – un hosting care ofera tot ce am zis eu mai sus incepe de la 1.99 euro pe luna
  • La voi 10$ x 12 luni = 120 dolari, la altii 10$ x 1 an + 1.99$ x 12 luni = 33.88 dolari
  • CONCLUZIE: pentru cineva care vrea un domeniu si nu ii interesat de afacere ar da chix cu oferta voastra

2. Din punct de vedere al clientului care e interesat de afacere:

  • Chiar pe site-ul tau ho________es.ws spui asa: “Ai dori sa castigi suplimentar de la 500$ la 5000$ pe luna, fara a fi nevoie sa iti parasesti locuinta, fara a vinde ceva si fara a vorbi cuiva?”
  • Nu cred ce ai spus mai sus acolo si iti si spun de ce. Tu nu castigi 500 de dolari pe luna sau mai mult (din GDI bineinteles). Daca ma insel fa un scan dupa ultimile 2 cecuri si ma conving, mai mult ma inscriu in reteaua ta.
  • A doua chestie e minciuna din start – “fara a vinde ceva “ – adica pana la urma vinzi sau nu domeniile alea …
  • A doua chestie este o afacere piramidala (caritasuri, delfinul etc. mergeau tot pe metoda asta) iar ca sa castigi ceva trebuie sa urci cat mai sus in piramida si sa ai cat mai multi sub tine.
  • A treia chestie nu am vazut nici unde sa spui in site-ul tau ceva de genul: “Aveti grija doar un mic procent din voi ajunge sa isi scoata macar banii care ii da pe domeniu (aia 120 de euro pe an) dar mai sa castige ceva cat sa faca piata cu banii aia” (ma insel? repet fa 2 poze cu ultimile 2 cecuri primite de tine nu din alea luate de pe net)

Si ca final (ca m-am saturat de scris) afacerea in sine nu e escrocherie ci modul de prezentare a ei care nu il face Global Domani International ci il faceti voi.

Se poate sa gresesc dar daca asa o fi te rog sa imi punctezi frumos greselile si cu explicatiile de rigoare. Asi fi interesat de un raspuns la mail sa iti stiu parerea in continuare.

Cu respect,

ing. Nisipeanu Mihai

Raspunsul nu a mai venit.