E-Boda Revo R85 de 8 inch, scurta recenzie

Imagine E-Boda Revo R85 tableta de 8 inch cu quad core de la E-BodaE-Boda e un brand de multi ani pe piața Românească, și sub acest nume s-au vândut o grămadă de produse sau mai bine spus categorii de produse. De la televizoare si dvd playere pana la ceasuri, smartphone-uri și mp3- playere.

De curând au reînnoit linia de tablete din portofoliu cu unele care au configurații destul de interesante.

Ultima si cea mai performanta apariție este E-Boda Revo R85 o tableta de 7.85 inch cu display IPS și rezoluție de 1024 x 768.

Procesor Quad-core Cortex A9 de 1.6 Ghz și 1 GB RAM iar procesor video (GPU) este cunoscutul Mali 400.

Spațiul de stocare este de 16 GB extensibila cu încă 32 GB prin microSD card.

Trebuie menționat ca are integrat Bluetooth 4.0 dar nu și 3G (3G se poate atașa prin portul usb). Bateria de 4700 mAh promite 7 ore de autonomie. Mai găsim și 2 camere foto-video, o camera frontala de 0.3 MP și camera de pe spate de 2MP. (sincer eu as fi renunțat la cea de pe spate dar as fi înlocuit cea de 0.3 cu cea de 2 MP)

Prețul este surpriza, site-ul oficial E-boda vinde aceasta tableta cu 749 RON (update 649 RON pe eMag) și atenție nu sunt multe branduri fie și intre cele autohtone care sa se laude cu un astfel de preț. In acești bani ai display de 8 inch, Bluetooth integrat și autonomie de 7 ore (de obicei tabletele de buget nu țin mai mult de 4 ore)

Sistemul de operare este Android 4.2 iar utilizatorul va avea acces la aplicații prin Google Play. Vezi mai multe detalii pe site-ul oficial E-Boda.

Cumpăra tableta E-BODA REVO R85 la 649 RON (eMag) sau 734 RON (evoMag).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *