Cum îmi tin evidenta episoadelor văzute din seriale

Îmi place sa vad seriale “pe banda” (ca în melodia Noi ne potrivim a lui Connect-R) și de cele mai multe ori ma uit la reluări. Din cauza lipsei de timp nu ma uit constant, fac pauza de zile intre episoade și câteodată (destul de des) ajung la problema … “care a fost ultimul episod văzut 7 sau 8 din sezonul 3”.

O alta problema e sezoanele noi care nu ști exact când apar. Si singura soluție e sa tot dai refresh pe IMDB la pagina serialelor.

Pentru ca sunt mobile developer în timpul zilei și blogger doar în weekend am hotărât sa îmi creez propria aplicație pentru managementul serialelor și dacă o sa spune-ți ca mai sunt aplicații din astea … mie nu mi-au plăcut.

Asa ca va prezint aplicația pentru Android: “TV Series Collector” pe care o găsiți pe Google Play.

Ce face aplicația?

  • TV Series Collector timelineIti da posibilitatea de a cauta serialele preferate
  • Descarci informații despre serialele pe care le urmaresti (posterul, titlul, descrierea, datele despre episoade, etc.)
  • Totul este salvat în telefon sau poate sa fie exportat în contul personal de Google Play
  • De aici poți sa vezi datele de apariție pentru noile episoade (util dacă nu ai chef sa tot dai refresh pe IMDB)
  • Poți sa marchezi ca văzut un episod împreună cu data și ora (the main feature).
  • Revezi istoricul de vizualizare.

Aplicația este livrata în 2 variante. Varianta Full la 3.50 RON deja disponibila în Google Play dar și în varianta Free (probabil disponibila în decurs de 2, 3 săptămâni ) în care … mai adaug o reclama în plus.

UPDATE:

varianta free o gasiti ca si TV Series Collector – Free disponibila în Google Play

ATENȚIE !!! cu aplicația aceasta nu puteți sa vedeți seriale online !!! Sorry

 

 

Probabil ca va întrebați de ce trebuie sa fie reclame sau pe bani.

Va dau un răspuns sincer. Ca sa faci o astfel de aplicație petreci ore întregi după servici cu nasul în calculator, văzând linii de cod, cifre etc. (cazul meu)

Aplicația TV Series Collector nu e o aplicație complicata dar am început-o undeva prin vacanta de sfârșit de an și am lansat-o după 5 luni. Ore întregi petrecute după orele de munca, nenumăratele ore în care am refăcut porțiuni am schimbat design-ul și am testat funcționalitatile m-au dus la concluzia ca un 3 lei si 50 de bani nu e un preț “nesimțit”.

Codurile Promoționale pentru un share

Am generat vreo 20 de Coduri Promoționale care îți da posibilitatea sa instalezi aplicația fără nici un cost. Unul din ele poate fi al tău.

TV Series CollectorCe trebuie sa faci e sa dai share la articol pe Facebook-ul tău și adaugă link-ul wall-ului tău aici în un comentariu. Primii 20 primesc automat un cod.

Ai un blog și vrei sa faci un review? Contactează-ma și îți pot oferi un pachet de coduri care le poți da gratuit cititorilor tai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *