La film la “Pirații din Caraibe: Razbunarea lui Salazar”

Pirații din Caraibe: Razbunarea lui SalazarSeara trecuta am fost la avanpremiera filmului Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar. #IMDB notează filmul cu un punctaj bun 8.1, și cu toate astea multe review-uri nu îl vad foarte bine.

Poate lumea s-a cam saturat de pirați? Sau de Căpitanul Jack Sparrow (Johnny Deep), sau … poate pentru ca e făcut de Disney și e putin mai scarry pentru copilașii de 5, 6 ani.

Mie (un adult dar pe alocuri cu minte de copil) mi-a plăcut. Filmul începe cu o noua aventura, fiul lui Will Turner și Carina Smyth fiica lui Barbossa (spoiler) îl atrag pe Căpitanul Sparrow într-o noua aventura, în căutarea tridentului lui Poseidon. Dar ce ar fi dacă nu ar apărea nici un personaj negativ? Asa ca apare Salazar, un căpitan “fantoma” și echipajul lui care îl urmăresc pe Sparrow .

Gata cu spoilerele.

Avem parte de câteva nume, Johnny Deep, fără de care franciza … nu ar avea sens. Pentru 20 de secunde îl avem în film și pe Paul McCartney care joaca rolul unchiului lui Jack Sparrow. Nu e film dacă nu avem și 2 nume mai cunoscute care apar doar câteva minute. Orlando Bloom revine în rolul lui Will Turner cu 2 replici la început și încă 2 la sfârșitul filmului. Si o avem și pe Keira Knightley în rolul lui Elizabeth Swann cu o replica sau doua la sfârșit.

Filmul este o acțiune continua. Nu ai timp sa te plictisești în cele 2 ore și 10 minute cât tine. Efectele speciale și imaginile sunt foarte reușite și merita sa va uitați în formatul 3D. Ca de obicei și la aceasta avanpremiera m-am bucurat de formatul IMAX 3D la #Cinemacity (Shopping City Timişoara) în #Timișoara.

Costumele, locațiile și obiectele de recuzita te transpuneau perfect în acțiune. Am apreciat atenția la detalii și m-am bucurat de calitatea foarte buna a filmului.

In concluzie a fost un film care merita vizionat indiferent dacă va place franciza Pirații din Caraibe sau doar vreți sa vedeți un film cu pirați, aventuri acțiune și efecte speciale din plin.

Iar pentru sfârșit va invit sa urmăriți trailerul și … nu uitați formatul IMAX proiectează imaginea folosind mai multe fascicule laser ceea ce înseamnă calitate mult mai buna. Iar dacă dați pe la cinema IMAX 3D este alegerea cea mai buna pentru acest film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *