Am fost la avampremiera “Justice League”, si am ramas placut surprins

Justice League filmDC vine cu un nou film “Justice League” din seria de filme artistice cu super eroi. Si pentru ca Justice League este un film care a fost anuntat cu surle si trambite am mersi la cinema chiar daca nu sunt cel mai mare fan al filmelor de acest gen.

Pentru cine nu e la curent cu destul de recentul trend al filmelor cu super eroi, pe scurt exista 2 firme, Marvel Comics si DC Comics Inc. , amandoua au inceput ca si edituri specializate in benzi desenate, fiecare dezvoltandu-si proprii super eroi.

Filmul Justice League este facut de DC, si pe langa o poveste interesanta, un scenariu foarte bine pus la punct, efecte speciale realiste, si scene foarte bine filmate aduce si o gramada de actori de exceptie.

Regasim pe Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman) si pe Jeremy Irons (Alfred – mana dreapta a lui Bruce Wayne)

Poate mai putin cunoscuti din alte filme dar pentru cine a mai vazut si celelalte filme de la DC, avem Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (The Flash), Jason Momoa (Aquaman), Ray Fisher (Cyborg).

Oprestete din citit daca nu vrei sa aflii nici un spoiler !!!

Filmul incepe cu cateva scene in care lumea aduce un omagiu lui Superman care tocmai a murit (vezi filmul Batman vs. Superman).

Problema este ca fortele raului nu se opresc niciodata. Iar fara Superman Batman preia initiativa si incearca sa reuneasca mai multi supereroi in asa numita “Justice League” cu scopul final de a apara lumea de la distrugere.

Reuseste sa reuneasca pe Wonder Wooman, Flash, Aquaman, Cyborg si el Batman dar destul de repede isi dau seama ca mai au nevoie de cineva, de … Superman. Asa ca lupta contra raului este si o cursa contra cronometru sa il reinvie pe Superman inainte de a fi prea tarziu.

Restul il vedeti si voi in film.

Una din replicile care mi-au placut in film:

  • Barry Allen : What are your superpowers again?
  • Bruce Wayne : I’m rich.

descrie perfect si ce inseamna sa fi bogat.

In concluzie va invit sa vedeti filmul la cinema. Eu l-am vazut in format 3D IMAX, in sala T IMAX de la Cinema City Shopping City Timisoara.

La ultimul articol pe care l-am scris despre un film vazut la cinema “Geostorm” cineva a spus … ca de ce sa mergi la cinema sa dai bani cand poti sa le iei de pe torrente.

Well … e adevarat, e mai ieftin sa le iei de pe torente, dar exceptand faptul ca nu e foarte “corect”, senzatiile 3D, atmosfera unei sali de cinema, ecranul mai mare decat orice perete ai putea avea tu acasa, si calitatea formatului IMAX nu prea le poti inlocui cu un TV si un torrent. Dar … nu le stiu e pe toate, poate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *