Treceam pe strada fix când se filma la Hackersville

Hackersville filmat la TimisoaraIn #Timișoara se filmeaza un nou serial care va fi difuzat la #HBO, #Hackersville.

Desi i-am văzut din depărtare cu săptămâni înainte cum filmau in Piata Libertății sau pe străduțele de pe lângă Popa Șapca (strada), vineri când ma întorceam de la servici am văzut cum se filma pe Bulevardul Take Ionescu din Timișoara o scena din o mașina pentru serial (vezi imaginea)

Chestia asta m-a făcut sa caut mai mult despre noul serial ce va fi difuzat in toamna pe HBO, serial numit Hackersville și care se filmeaza în Timișoara, București și Frankfurt.

Acțiunea filmului începe cu un atac informatic asupra unei bănci din Germania care pare ca are originea in Timișoara. O ancheta pornește din Frankfurt și de acolo povestea devine alerta și … moderna.

Bineînțeles ca tot romanii cad de FRAIERI când vine vorba de nemți, chiar dacă informațiile despre acțiune par a sugera ca pana la urma nu hackerii romani ar fi devina.

Oricum ar fi eu aștept serialul.

Cum spuneam mai sus Hackersville este o productie HBO și TNT Serie. Conform IMDB seria este creata de Ralph Martin, Jörg Winger și produsa de Cristian Mungiu și Tudor Reu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *