Pentru cei care nu stau pe HI5 commuri = comments romanizat de tinerii care se intrec in numarul de comentarii la profilul de pe HI5, tagged etc. etc. nu de alta da is multe.

Asa … esti la liceu, ai telefon de “fitze”, tricou cu D&G, ochelari Armanii (tot de plastic), freza cu tepi (probabil is un fel de antene ca sa ai semnal mai bun la celular) si cu toate astea esti un nimeni daca nu ai “commuri” pe HI5. Asta inseamna ca ori nu te stie lumea ori nu te baga in seama deci fratilor dati cu “comurile”.

Puteti sa credeti asa ceva? Daca nu eu va zic ca asa este. Sediul firmei unde lucrez este foarte aproape de un liceu si o scoala cu clasele 1-8 din Timisoara nu dau nume da nici nu trebuie ca doar in toate is la fel, mai ales daca zona ii buna si vin copii de bani gata.

Revenind la “commurile” astea sa vedeti ultimul mesaj (comm) primit de mine pe HI5 nu stiu cine is nu ii cunosc da  mesajul suna asa:

Ceaoo…deoarece incepe scoala si nu o sa mai avem atata timp de stat pe net,pe hi5 sau pe alte site-uri va rugam lasa-ti un maxim de comentarii sa putem face peste 1000 de comentarii la profil si poze…Timp de o luna am fost plecat din tara si de aceea nu am putut raspunde comentariilor primite de la cateva persoane,de aceea va scriu acum.Primiti BACK un comm la PROFIL si com la TOATE POZELE VOASTRE…CADOU DE INCEPUT DE AN SCOLAR…stiu ca multi ma injurati dar am motivele mele pt care fac asta…

Comm ve-ti primi si de la alte adrese de hi5,dar aceia vor fi baietii din cartier..VA MULTUMESC ANTICIPAT

Please give a comm and i will send you one comment at profile and comment for all your photos

Thanks

Wow deja commurile devin o industrie. De abia astept reclame la tv. Trimitem commuri cu numa 0.1 centi de profil. :))))))))))))))))))))))))