Scriam mai demult ce miros de escrocherie are sistemul de afiliere propus de Global Domains International cei care distribuie domeniile .ws
Ultima escrocherie – “castiga bani pe internet”
Si … se pare ca am suparat pe cineva sa fie oare posesorul paginii crisu.ws de care aminteam in postul trecut? De ce zic ca am suparat pe cineva? Pentru ca am gasit pe net adresa www.nisipeanu.ws (Nisipeanu ii numele meu) si zic, uite unu din “neamu” Nisipeanu si-a facut pagina pe net . Hai sa “vada si ochii mei” ce a pus pe site.

Surpriza !!! vad o alta pagina cu aburelile de la escrocheria GDI dar urmatorul text ” Aceasta oportunitate iti este prezentata de Nisipeanu Mihai” (numele meu este Nisipeanu Mihai)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Update 12.03.2009: Am descoperit ca aceasta pagina apartine unui anume Mihail Nisipeanu (cu un L la sfarsitul lui Mihai) din Bucuresti, totusi am primit mai multe emailuri in care diferite persoane care au vazut pagina de pe nisipeanu.ws imi cereau mie detalii despre afilierea propusa acolo. Ce ma deranjeaza inca este ca daca cineva se frige cu “afacerea” GDI o sa imi stea pe capul meu. Pentru ca daca eu lucrez in domeniul IT sigur eu is capul rautatilor si de pe pagina respectiva.