Cadouri de ziua mea

Vreau sa multumesc cu acest post colegilor de la IMO care mi-au facut un cadou de ziua mea. Va multumesc tuturor care ati strans banutzi, celor care s-au deplasat prin magazine si care ati impachetat frumos cadoul.

Din pacate nu am o poza cu pachetul nedesfacut dar puteti vedea mai jos continutul.

Kingstonul asta prinde bine e mare si incapator16 GB (wow) . Desi mai aveam un stick mult mai mic niciodata nu il aveam la mine, dar pe asta promit sa il am :).

Asta nu a fost singurul cadou, am mai primit o pereche de casti – nelipsitele casti, care din cate am inteles toate lumea le primeste :D

Am incercat castile la servici pentru 10 minute dar, pff sunt calduroase rau :) asa ca am sa le pastrez pentru la iarna iar pana atunci le folosesc pe cele primite in dotare (din dotare – nu stiu cum se zice corect) de la servici.

Inca odata multumesc la toti cei implicati si ca incheiere va amenint cu ... vine si ziua voastra :)

PS: Stiu ca dupa postul acesta prietena mea va face un mic botic :) ca nu am scris un post si despre cadoul ei, dar ei i-am multumit in alt fel (mai fara prostii). Am sa revin intr-un post viitor cu cateva din ce mi-a daruit si ea. Gata acum chiar am terminat postul. Punct. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *