Fabrica de masini 2

Jocul Fabrica de Masini lansat de Automobile Dacia a avut un succes daca a revenit cu versiunea 2. De aceasta data poti castiga unul din cele 2 Dacia Sandero, produse Garnier, minute si telefoane de la Orange si benzina de la Petrom.

In varianta 2 nu mai mai trebuie sa raspunzi la tot felul de intrebari tehnice despre modelele Dacia si nici sa iti faci adevarate flote de masini. Poti sa iti faci maxim 4 masini si sa te plimbi prin tara sau prin Europa. Ai si un telefon de la Orange (virtual bineinteles) pe care poti vedea tot felul de detalii despre masini sau evenimente ca si concerte la care poti sa te deplasezi virtual pentru a optine puncte.

Din ce am observat cel mai bun mod de a face puncte in acest joc este sa inviti pe cati mai multi prieteni pentru a isi face si ei cont. Ai si in aaceasta versiune galeria ta de masini cu link unic care poti sa il postezi pe Facebook , mess sau unde mai poti ca sa vina altii sa te voteze.

Bafta si … nu va atingeti de un Sandero ca e al meu :P (daca nu macar 50 de litrii de benzina :P )

Vizitati galeria mea de … momentan o masina

UPDATE: Pentru ca vad ca exista un interes foarte mare legat de acest joc am creat si un Grup de discutii direct pe Facebook. Distribuirea link-urilor de la galeriile voastre acolo pe langa link-urile trimise in aceasta pagina sub forma de comentarii va aduce (cred eu) un numar sporit de voturi.
Click aici pentru Formul de discutii de pe Facebook

Vezi ultimile produse resigilate si cu pret redus de pe eMag

http://www.facebook.com/topic.php?topic=196&uid=103381449706818

312 Comments

  1. DOUA MASINI :X mergeti la alba sibiu timisoara… restu va spun daca deveniti suporterii mei :D

  2. july te-am votat astept votul tau

  3. Poate ne putem ajuta cu locatiile secrete si voturi?

Comments are closed.