LG G3, noul flagship LG review

LG G3LG G3 asa cum spuneam în titlu este noul flagship al companiei LG in domeniul telefoanelor mobile.

Comparabil cu LG G2 noul Smartphone vine cu un display masiv de 5.5 inch si o rezoluție impresionanta de 2,560 x 1,440 sau Quad HD.

Dimensiunile fata de LG G2 nu se schimba cu mult LG G3 este doar cu 8 mm mai înalt și doar cu 4 mm mai lat profitând te îmbunătățirea tehnologiei display-urilor care au margini aproape inexistente.

Design-ul se asemăna cu trendul lansat la G2 dar cu margini care dau ideea de arcuire. Foarte multe site-uri promovează Smartphone-ul ca și design metalic, atenție însa carcasa este din plastic asa cum a fost și la LG G2 sau cum are Samsung S5 design metalic înseamnă ca finisajul da senzația de metal.

LG G3 vine însoțit de un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 Ghz, GPU Adreno 330 și împreună cu 3 Gb RAM pentru versiunea de 32 GB și 2 GB RAM la versiunea de 16 GB 

O adiție importanta fata de versiunea precedenta este prezenta cititorului microSD cu suport de pana la 128 GB.

Camera are o rezoluție de 13 MegaPixeli (ca si la LG G2) pe LG G3 va filma la incredibila rezoluție de 4K cu 30 frame-uri pe secunda ceea ce face din acest Smartphone unul din primele telefoane multimedia cu display QuadHD și camera 4K.

O noua adiție pentru camera principala este noul sistem de focus cu ajutorul unei raze laser ceea ce va face focusul automat în imagini sau filme mult mai rapid.

In restul specificațiilor tehnice rețeta obișnuită Wi-fi, 4G, Blueetoohn, GPS + Glonass etc.

Sistemul de operare preinstalat este Android 4.4.2 cu promisiunea de a fi actualizat în aproximativ 90 de zile de la lansare cu Android L.

Interfața este refăcuta complet LG mergând pe un trend de design flat, asemănător cu cel vizibil în Android L. De asemenea noul design merge pe ideea de “less is more” simplificând mult felul în care utilizatorul interacționează cu Smartphone-ul.

LG Romania a lansat un concurs pentru cei care vor sa își achiziționeze un LG G3. Nu contează de unde îl achiziționați dacă vreți cadou o tableta gratis LG GPAD de 7 inch nu trebuie decât sa urmați instrucțiunile de pe pagina următoare.

Atenție singura condiție este ca LG G3-ul cumpărat sa fie importat pentru Romania atenție la eticheta (va trebui sa aibă un RO pe ea ca și în imaginile de pe link-ul de mai sus)

Următoarele magazine oferă LG G3-ul la promoție:

Sensodays versiunea de 16 GB White, Black sau Gold la 2.495 RON

sau

evoMag versiunea de 16GB Black la 2.699 RON

Leave a Reply

Your email address will not be published.