Am instalat Windows 10 – Technical Preview

Saptamana aceasta Microsoft a prezentat noua versiune de Windows. Toata lumea sa asteptat la Windows 9 dar spre surprinderea tuturor a aparut Windows 10.

Glume au aparut pe tema aceasta spunand ca e asa de inbunatatit incat e cu 2 versiuni mai sus. In practica explicatia e mai simpla. Au fost 2 alte windows-uri Windows 95 si Windows 98 si unele softuri ca sa le indentifice faceau o verificare de genul “numele incepe cu Windows 9 ?”, verificare care ar indentificat Windows 9 cu Win 95/98

Azi dimineata am descarcat versiunea Tehnical Preview (este gratuita si o puteti descarca de la adresa aceasta), desi exista zvonuri ca ar putea fi lansata o versiune de baza gratuita eu nu mi-as pune inca sperantele in asa ceva, Windows 10 Tehnical Preview va fi gratuita pana la aparitia oficiala a noului sistem de operare. Si pana atunci sunt erori .

Pentru ca inca nu este o versiune finalizata inca nu am trecut pe noul Windows in schimb l-am instalat pe o masina virtuala (vmware). Pe parcursul instalarii am facut cateva printscreen-uri pe care va invit sa le urmariti in slideshow-ul de mai jos.

 

Daca v-a placut slideshow-ul si mai doriti sa vedeti astfel de clipuri pe masura ce voi posta va puteti abona la acest blog sau la canalul de Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *