Un inceput de an in forta in zona Android

Anul acesta a adus pentru mine o grămadă de schimbări, și cam toate se învârt în jurul sistemului de operare Android. Am început prin schimbarea locului de munca si bineînțeles acum lucrez în dezvoltarea unor aplicații de Android cât și dezvoltarea în timpul liber a unei aplicații mai vechi lansate de mine pe Google Play numita Auto Rovinieta

Daca la capitolul munca stau binișor acest blog l-am cam neglijat. Pentru mine realitatea a dovedit ca nu poți fi “One man show” trebuie sa îți alegi o cale și sa o urmezi, asta nu înseamnă ca lucrurile importante din viata, lucrurile mărunte nu au importanta lor și ar trebui neglijate.

Tocmai de aceea m-am gândit sa încep sa scriu din nou pe acest blog, un loc unde ma simt liber. Si dacă pana acum am încercat sa scriu cât mai mult despre tehnica, gadget-uri, am încercat și câteva review-uri dar fără suport tehnic (disponibilitatea device-ului testat) nu prea poți sa prezinți prea multe lucruri cu adevarat utile, voi încerca sa prezint putin și încercările prin care trece un dezvoltatori de aplicații dar nu din perspectiva unei companii, ci a dezvoltării ca hobby, promovarea fără suport-ul unui departament de marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *