Black Friday vine si la magazinele mai putin cunoscute

Magazinul de electrocasnice Rombiz Internetul este plin de magazine online, cam toate au aceleași produse (doar nu le face nimeni la el în garaj, toți le achiziționează de la aceleași fabrici/furnizori) dar, din cauza promovării agresive, doar câteva sunt în mintea noastră atunci când ne gândim sa achiziționăm un produs online fie el un laptop sau frigider, televizor sau Smartphone.

Pentru ca se apropie Black Friday sau Vinerea Neagra sau cum mai vreți voi sa ii spuneți NU ocoliți magazinele mai putin cunoscute. Magazinele consacrate de multe ori se folosesc de brand iar reducerile nu sunt neapărat chiar atât de mari ca și procentele afișate. Magazinele mai mici nu au avantajul brandului și le rămâne doar prețul, dar și calitatea serviciilor oferite.

Magazinul de electrocasnice Rombiz, un brand care poate acum nu îți mai spune prea multe, dar care are o experiență de ani de zile, deschizându-se încă din 1991, face parte din categoria magazinelor mici, cu preturi corecte. Putini mai țin minte faptul ca în 2006, spre exemplu, Rombiz avea peste 150 de magazine și era după cifra de vânzări al patrulea retailer de electrocasnice din Romania.

Dacă va întrebați de preturi, la majoritatea produselor la care am făcut eu comparație cu alte magazine sunt cu 2-3% mai mici. Este și normal o firma mai putin cunoscuta sa atragă cu servicii și preturi mai competitive.

Diversitatea este la fel de mare ca la majoritatea magazinelor online în momentul la care scriu articolul aveau peste 230 modele de laptopuri, peste 260 de modele te TV-uri LED, peste 275 modele de Smartphone-uri și lista poate continua cu electrocasnice mici și mari, electronice auto, bricolaj și chiar jucării pentru copii.

Produsele se pot achiziționa și în rate, magazinul având contracte cu Star BT, Card Avantaj, Bonus Card, BRD Finance și îți poți urmări coletul folosind codul AWB direct de pe site-ul lor (optiune care nu am văzut-o afișată la nimeni pana acum).

Pentru ca mai sunt câteva zile pana la marile reduceri de Black Friday un sfat este ca dacă vedeți pe www.rombiz.ro un produs de care aveți nevoie sa nu stați pe gânduri: creați-va un cont. Nu costa nimic dar te poate scuti de nebunia din acea zi.

Din informațiile pe care le-am găsit pe paginile de social media ale rombiz.ro, ei vor sa dea un mic avans publicând cu o zi înainte, pentru cei care le vor da Follow pe Google+ , o parte din produsele care vor fi scoase la promoție de BF.

De asemenea în ziua de Black Friday pagina de Twitter a magazinului online va fi locul unde vor fi publicate informații utile despre stocurile disponibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *