Inselat de Orange, Millidge și Doig

Orange-Millidge-si-DoigȘtiți reclama de Crăciun (2015) de la Orange cea cu Millidge și Doig cântând in duet la pian? Dacă ești atent și copiezi link-ul din reclama poți și tu sa te joci cu un prieten un joculeț asemănător și aveți șansa de a câștiga fiecare un smartphone.

Seara trecuta tolănit lângă prietena mea pe canapea am văzut reclama și am încercat joculețul. Nu neapărat pentru premiu dar de ce sa mint nu m-as fi dat in laturi dacă îl câștigam.

După câteva încercări am făcut împreună cele 2000 de puncte pentru intrarea la tragerea la sort dar surpriza. Când am introdus numărul de telefon un mesaj ma anunța ca numărul nu este de la un PrePay și nu pot sa particip.

E … aici eu ma simt ÎNȘELAT de ORANGE. Orange e o firma puternica și are servicii foarte bune, internetul pe mobil e foarte rapid și acoperire cam peste tot dar când vine vorba de a avea grija și de cei care își iau un abonament grija lor se termina.

E de știut ca o companie care oferă servicii își bazează venitul constant pe cei care au un contract, un abonament iar cei care au un Prepay și pot renunța oricând la el sunt încadrați la venit fluctuant.

Dar realitatea spune ca dacă ai abonament ești fraierul de care nu ii mai pasa nimănui, atât timp cat bineînțeles iți plătești abonamentul. Ai abonament deci tu nu mai ai voie la concursuri. Tu nu poți sa primești bonusuri ca și cele de la Prepay.

Oare ar fi mai bine sa renunțăm toți la abonamente și sa trecem pe cartele?

PS. Fie Orange fie Vodafone sau Telekom toți merg la fel. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *