Netflix intra oficial pe piața din Romania

Netflix prezent in RomaniaVeste bună pentru iubitorii de filme și seriale urmărite online. Netflix a intrat oficial pe piața din România începând cu 7 ianuarie 2016.

Mai mult de atât dacă va faceți un cont pana la sfârșitul lui februarie primiți o luna gratuita pentru a testa serviciul lor fără nici o limitare.

Ce trebuie sa știți despre Netflix?

Netflix este una din companiile care pentru un abonament va permite urmărirea online a unui număr mare de filme și seriale în mod legal. (similar cu ale noastre SeenNow și Voyo dar cu mai multe filme și documentare) Mai mult de atît serviciul nu are reclame asa cum găsiți la site-urile care oferă servicii similare în mod “pirat” iar streem-ul este perfect, fără sacadări. Din păcate pentru pentru un număr mare de telespectatori din România filmele nu sunt titrate în limba noastră. Singura titrare prezenta este pe limba engleza.

Serviciul poate fi achiziționat în 3 tipuri de abonament:

Planuri Netflix

  • Planul Basic care permite urmărirea de pe un singur device (TV, Computer, Smartphone, Tableta) la un moment dat pentru 7.88 Euro / luna
  • Planul cu 2 dispozitive + stream HD pentru 9.99 Euro / luna
  • Si planul 4 dispozitive + Ultra HD pentru 11.99 Euro / luna

Asa cum am spus în introducere dacă îți faci cont pana la sfârșitul lui Februarie 2016 primești o luna de abonament gratuit pentru orice plan de abonament. Ce trebuie sa ști legat de acest lucru este ca la înregistrare va trebui sa îți adaugi o carte de credit sau un cont de PayPal pentru a activa oferta. Nu ți se va lua nici un ban de pe card / PayPal in prima luna conform ofertei în schimb dacă nu vei da Cancel la Membership înainte de expirarea ofertei vei fi taxat pentru încă o luna.

Vezi cum sa dai Cancel la Membership pe Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *