Ce știm despre noua serie Star Trek fără titlu

Star Trek LogoAnul 2017 va aduce un nou capitol din universul Star Trek prin intermediul unui nou serial care … nu are încă un titlu.

Ce se știe despre serial?

Știm sigur ca noul show va fi difuzat în ianuarie 2017 pe CBS All Access Network (o varianta de Netflix de la CBS). Data de ianuarie 2017 este venita din faptul ca prin contract trebuie sa treacă cel puțin 6 luni de la apariția filmului Star Trek Beyond pana la serial.

Zvonuri despre noul serial Star Trek

Serialul va fi plasat în timp după filmul The Undiscovered Country și înainte de seria The Next Generation. Alte zvonuri spun ca doar prima serie va fi plasata în acel interval, seriile viitoare vor schimba perioada. Sa însemne asta ca acțiunea serialului va sari prin timp? Hmmm nu cred ca îmi place chestia asta.

Un alt zvon și foarte plăcut mie este ca noul serial NU va fi plasat în noul univers creat de filmele: Star Trek (2009), Into the Darkness (2013) și Star Trek Beyond (2016). Cele 3 filme enumerate mai sus sunt filme bune dar … nu sunt Star Trek și cam toți fanii seriilor și filmelor originale îmi cam dau dreptate.

Acțiunea NU se va învîrti în jurul unei nave ca și în celelalte filme. Sper ca măcar va fi o baza / un avanpost ceva. Fară un mod de deplasare cum e o nava sunt curios cum vor pune in practica partea cu explorarea și tag-ul “where no man has gone before”. Poate descoperă un Stargate, o noua metoda de teleportare pe distante super lungi. Sau poate va fi un serial static gen Deep Space Nine.

Producătorii serialului vor fi Alex Kurtzman and Bryan Fuller. Kurtzman este unul din scenariștii care au lucrat la primele doua din Star Trek-urile din noul univers,  Bryan Fuller și-a început cariera lucrînd la Deep Space Nine și Voyager.

Un alt veteran Star Trek care va lua parte la noul proiect este Nicholas Meyer. Meyer a fost regizorul a 2 filme Star Trek de succes The Wrath of Khan si The Undiscovered Country.

Serialul aduce o grămadă de oameni cu experienta cînd vine vorba de Star Trek dar … sper ca sa nu o dea în bara ca și cu reboot-ul lui X-Files.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *