Te-ai înscris la Turneul de fotbal Neymar Jr’s Five?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/nisiro/www3/blog.nisi.ro/wp-content/plugins/microkids-related-posts/microkids-related-posts.php on line 645

Neymar Jr’s Five - RedBull

Ești fan fotbal? Dacă da probabil ca numele Neymar iti spune ceva. Dacă nu afla ca Neymar Jr’s Five este un turneu de fotbal destinat tinerilor cu vârsta intre 16 și 25 de ani și este organizat de Neymar Jr, vedeta Barcelonei și a echipei naționale a Braziliei.

Evenimentul Neymar Jr’s Five este  organizat în mai multe tari iar Timișoara are onoarea de a deschide seria de calificări din Romania pe data de 7 mai la baza sportiva Sun Beach.

In Romania vor continua calificările la Târgu Mureș 14 mai, Iași 15 mai și București 21-22 mai. Tot la București se va afla și care va fi echipa care va reprezenta Romania la Finala Mondiala din Brazilia a turneului, Sao Paulo.

Locurile sunt limitate, înscrierile se fac online la:

www.redbull.ro/neymar5

Dacă ai vârsta potrivita (16-25 ani), îți place fotbalul, crezi ca ești destul de bun sa te întreci într-o competiție care te poate duce în Brazilia și în mod sigur îți va lansa cariera în fotbal ce mai aștepți.

Trebuie sa mulțumesc echipei RedBull sponsor al acestui turneu pentru cadoul trimis, un tricoul oficial al turneului (vedeți poze mai jos) și șansa de a îl avea chiar înaintea jucătorilor.  Era sa uit de pachetul cu licoarea magica RedBull care “mi-au dat aripi” când am scris acest articol.

Tricou turneu Neymar5 - Redbull

Deci … Hai Romania !

UPDATE:

2 echipe din Timișoara FC Banatul și Rapid Timișoara vor merge mai departe la Bucuresti pentru calificare.

Componenta echipe : FC Banatu (Hozan Vlad Mihai, Titu Adrian, Tenche Adelin, Ciontu Alexandru, Panta Marco, Olaru Laurențiu și Simian Raul) s-a impus cu 3-0 în fața echipei Rapid Timișoara (Anheliuc Gelu Andrei, Marc Bogdan Lucian, Negruț Dumitru Adrian și Cluci Răzvan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *