Am nevoie de Extra garantie pt un laptop de Gaming ?

Laptop Gaming AlienwareTocmai am terminat de citit un articol (mai mult ca sigur sponsorizat de vreun magazin online de IT/C) despre cum sa îți cumperi un laptop de gaming.

Ce ma uimit este un sfat prin care ești îndemnat sa îți cumperi extra garanție.

Sa o luam logic. Ai bani de un laptop gaming, ok atunci scoți un 4500, 5000 de RON uite asa “ca popicu”. Din chestia asta ai zice ca la banii ăștia vrei o extra garanție, dar … Toată lumea știe ca jocurile sunt cele mai flamande de putere de procesare asa ca faza cu “iau un calculator ieftin pt. jocuri la copil” e un vis frumos.

O garanție normala e de 24 de luni adică 2 ani. Daca ești gamer in 2 ani calculatorul care azi îl cumperi nou nouț și perfect pt gaming nu va mai merge prea ok când vine vorba de noile titluri apărute.  Te vei obișnui repede sa scazi rezoluția, sa scazi din efectele speciale sa te mulțumești cu o grafica mai slaba sau sa treci la unul (un laptop) nou.

Si atunci ce gamer sta mai mult de 2 ani cu același laptop de Gaming? well nu știu poate voi știți. Asa ca dacă nu plănuiți sa jucați tot aceleași jocuri ca și gamer ce sunteți in doi ani o extra garanție o sa fie buna doar la cel la care îl vindeți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *