Te-ai gândit ce îți iei de Black Friday 2016?

Mai e o luna și un pic pana la Black Friday, iar cum știu eu responsabili de marketing al marilor magazine online de pe la noi or sa încerce și anul asta sa fure startul organizând Black Friday mai devreme decât e în mod normal.

O idee buna e sa îți faci lista din timp și sa urmărești preturile și promoțiile actuale asta ca sa nu se mai întâmple ca alte dăți în care te momește cu o reducere de 50-60% pe un produs dar reducerea e defapt de vreo 10-15% pt ca au scumpit ei produsul cu o săptămână înainte (asta dacă o fi vreo reducere).

Ce fac eu?

Îmi fac frumușel lista cu ce as vrea: un electrocasnic, un TV nou, vreun periferic pt computer, etc. și în loc sa urmăresc o marca sau un model anume pt ca slabe șanse sa nimeresc eu de Black Friday fix produsul ala la reducere ma uit la categoria respectiva. Când zic categorie nu ma refer la Televizoare dacă vreau un televizor, ma refer la cat costa acum fix TV-ul cu specificațiile care mi le trebuie gen (Full-HD sau UHD, diagonala de 115  inch, brand LG sau Samsung etc.)

O alta chestie care o fac înainte de BF inafara de preț pe configurație este sa ma interesez și de branduri, nu strica sa dai un search și sa aflii ca un band anume nu prea e ok dar în schimb e altul mai bun. Forumurile sunt pline de astfel de păreri și e bine sa vezi și ce probleme au mai găsit alți oameni.

Odată venit Black Friday chiar dacă produsul (marca/model) care îl vrei tu nu e la reducere sigur o sa găsești alte modele similare iar dacă sunt ok ca și preț și specificații cu ce deja ai notat tu în lista ta, nu mai aștepta.

Magazinele de IT care vor fi și anul acesta de Black Friday cu reduceri și promoții interesante sunt eMag, evoMag, MarketOnline, QuickMobile, Cel.

Iar pentru haine și cosmetice mai mult ca sigur ca veți găsi: Zoot, Elefant, MyCloset.ro, Fashion Days

Oricum lista va continua cu cat ne vom apropia de ziua reducerilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *