Decat trancaneala in timpul filmului mai bine stau acasa la TV

Sala de cinemaDe câte ori ați fost la cinema și cineva în sala se juca la telefon sau trăncănea fără măcar sa aibă vreo legătura cu filmul?

Atunci când ma duc la un film știu la ce ma duc și vreau sa îl vizionez în liniște. Daca mai schimb o vorba e un comentariu sau o explicație legata de acțiune.

Dar dacă te duci la film și fix lângă tine se așează 2 fufe care îți bagă lumina de la telefon în ochi ca de … cineva e super important pe Whatsapp și trebuie sa primească un răspuns chiar în acel moment. Iar dacă nu e Whatsapp-ul sa bârfim putin despre servici sau despre prietena …

Sunt obișnuit sa fiu în medii gălăgioase, 8-9 ore la job fiecare vorbește cu celalalt dar poate sunt eu ciudat sa pretind ca la film sa ai putina liniște altfel … mai bine caut un film pe TV sau pe Netflix ca e la moda și stau acasă comod.

Atunci când plătești biletul la cinema plătești doar filmul sau și ambianta creata în sala, ecranul mare, sunet dimensional, liniște sa te bucuri de producție. As vrea ca dacă tot ce e mai sus e inclus sa mai treacă câte un angajat prin sala sa mai atenționeze și pe aia care vin doar de plictiseala și dacă tot nu pricep acțiunea măcar sa nu deranjeze pe restul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *