Impresii de la al treilea #Starbucks deschis in Centrul Timisoarei

Sa scrii pe un blog are și avantaje. Unul este ca ești invitat din când în când la diverse evenimente. Astfel am avut ocazia de a participa la prezentarea celui de al treilea local Starbucks care va fi deschis în Timișoara. Localul îl găsiți în centru (Piata Victoriei) în locul fostului magazin KVL în stânga operei.

Cu ocazia evenimentului am avut ocazia sa gust cafeaua Christmas Blend (pachetul rosu) făcută la presa de cafea (nu la expresoarele cu care sunteți obișnuiți sa le vedeți într-un Starbucks) chiar în fata mea în timpul prezentării. Nu am sa va plictisesc cu tot felul de detalii dar ce mi s-a părut interesant este ca modelul Christmas Blend este în fiecare an putin diferit.

Starbucks Timisoara Piata Victoriei

O cafeluță și o brioșa merge foarte bine

Starbucks Timisoara - Centru

Localul este pregătit de Crăciun, chiar și paharele sunt brand-uite cu Rosu. Preferata mea Caramel Machiato, iar vara cu putina gheata merge perfect.

Starbucks Timisoara - Bar

Noul localul Starbucks e primitor, fotoliile sunt comode iar tabureții montați pe pervaz sunt perfecți dacă vrei sa îți savurezi cafeaua privind trecătorii.

Starbucks Timisoara - cefenea interior

Tot cu ocazia evenimentului am învățat cum se degusta o cafea. Prima data se inspira aroma mirosind-o, următoarea faza este sa sorbiți cafeaua (cu precizarea ca se sorbeste zgomotos asa cum sunte-ți învățați de obicei sa nu faceți), iar pasul final este sa o plimbați putin pe limba. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *