Rogue One un spin-off Star Wars care merita vazut in IMAX 3D

Rogue OneRogue One este un film plasat în universul filmelor Star Wars. Nu este unul din serie asa cum a fost obișnuiți, este mai degrabă un spin-off care explica cumva acțiunea din primul film Star Wars.

Dacă Star Wars este pentru voi asociat cu lupte intre cavaleri Jedi și săbii laser, aflați ca Rogue One are doar o scena la final în care Darth Vader folosește o astfel de arma. Filmul este în schimb plin de lupte intre soldații imperiului Stormtrooperi și rebeli iar armele preferate sunt blasterele (arme cu laser).

Filmul începe cu “recrutarea” forțată a unui om de știință pe nume Galen Erso de către imperiu pentru a pune la punct Dead Star-ul care va fi distrus în filmul original Star Wars. Acțiunea sare apoi câțiva ani în viitor la primul test al armei.

Rebelii prind de veste și organizează o misiune pentru a captura planurile noii arme folosindu-se chiar de fiica celui care a fost forțat sa o proiecteze Jyn Erso. Personajul este interpretat de către actrița Felicity Jones.

Pentru câteva scene îl avem prezent pe actorul Forest Whitaker care îl interpretează pe Saw Gherrera, un conducător rebel extremist. Din păcate ca în multe alte filme din ultima vreme este adus pentru câteva scene un actor cunoscut. Iar si totul pentru a atrage astfel mai multi oameni în cinematografe.

Pomeneam în titlu de IMAX 3D. Am văzut filmul Rogue One în sala IMAX Cinema City de la Shopping City Timisoara (click pe link pentru a citi mai multe despre sala) și dacă v-am făcut curioși sa vedeți acest film va recomand sa îl vizionați în 3D. Cele mai multe scene sunt gândite pentru a fi văzute în 3D iar o vizionare clasica la TV sau pe un monitor i-ar strica din experiență.

Vizionare plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *