La film la Beauty and the Beast, un muzical romantic

Beauty and the Beast (Frumoasa si bestia)

Aseara am fost la primul film 3D pe anul acesta in sala IMAX de la Cinema City din Timisoara Shopping City, si … am ales un film fara violenta, anume Beauty and the Beast.

Fara sa stiu, primul lucru la film am observat ca este un muzical, asa ca daca nu va plac muzicalurile asta ar fi un minus. Totusi desi eu nu ma dau in vant dupa acest gen, m-am simtit chiar foarte bine. Filmul este recomandat pentru copii, langa mine era chiar o fetita de probabil 6 ani care a gustat fiecare scena, dar nu numai, sala a fost plina de adulti.

Nu este o animatie, iar personajul principal Belle este jucat de catre Emma Watson. Alte nume pe care le-am cunoscut dintre actori au fost Ian McKellen (il cunoasteti probabil din Hobbit) si Stanley Tucci (Transformers, Hunger games).

Bugetul filmului este estimat undeva la 160 de milioane de dolari iar asta se vede in calitatea inalta imaginilor, un scenariu bine facut si o recuzita care te transpune foarte bine in Franta anilor 1700-1800.

Sa va asteptati la efecte foarte bune in 3D, va recomand vizionarea in IMAX  de pe o pozitie de la al saptelea rand in sus cat mai pe centru. (cel putin daca sunte-ti intr-o sala mare).

Filmul este un muzical si asa ca este presarat cu dansuri si multa muzica, versurile au fost adaptate nu doar traduse si parerea mea ca sa facut o treaba foarte buna. Scenariu tine in principiu povestea clasica Beauty and the Beast iar repliciile sunt presarate cu glume. Un aspect interesant este accentul Bellei clar Englezesc dar o plasare a actiunii in Franta.

Nu pot sa spun ca sunt un fan al filmelor de dragoste dar Beauty and the Beast a fost un film pe care l-am vizionat cu placere.

In continuare va las sa va delectati cu trailerul filmului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *