Recenziile la aplicatii pot fi pe cat de interesante pe atat de haioase

Recenzii Google Play pentru aplicatia Google Search

Ieri am intrat pe pagina aplicației Google Search de pe Google Play Store, și nu știu de ce dar am început sa citesc din recenziile utilizatorilor.

Recenziile sunt făcute pentru a ajuta alți utilizatori sa înțeleagă aspecte care nu pot fi deduse din câteva print screen-uri sau din descriere.

O alta utilitate a recenziilor este de a fi cerute opțiuni noi sau de a semnala unele probleme.

Cele mai multe recenzii în ultima vreme cer insistent ca asistentul Google sa știe și limba romana. Cineva întreabă dacă “limba Romana este otrăvită” de nu e știută de asistent, și pentru asta aplicația primește una sau doua stele.

Faptul ca unei aplicații ii lipsește ceva nu înseamnă ca trebuie sa aibă mai puține stele, la urma urmei dacă întrebi 100 de oameni ce ar vrea de la o aplicație primești 100 de răspunsuri diferite.

Alta persoana zice “Păcat de IT-stii pe care ii avem”. Draga Meo C. eu lucrez în IT și chiar dacă as vrea și eu ca asistentul sa intaleaga românește, atât timp cât nu ai sursa aplicației ești legat la mâini. Iar sursa e doar la Google asa ca nici eu nici un alt inginer nu prea are ce sa facă.

Conform Wikipedia în lume sunt peste 2500 de limbi asa ca … mai mult ca sigur ca o sa așteptăm.

Pana atunci vorba lui The DarKMaN, “învățați engleza” dar fără plm :)

“Ciobanu”, ii satul de actualizări. Dar … wtf, chiar e asa de deranjant? Eu nici nu îmi dau seama când se actualizează aplicațiile. Dar voi developerii de la Google sa știți ca dacă mai lucrați mult sunteți derbedei și handicapați. “Io” zic sa mai lăsați lucru și sa mai băgați o manea.

Cred ca cea mai tare recenzie e cea de mai sus. Alex, nu Google e devina pentru site-urile alea porno, ai intrat tu pe ele prima data și ți-ai infectat tu telefonul cu un virus frumușel. :D

Si pentru final, recenzia unui roman adevarat. Sa moara și capra vecinului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *