Noi informatii despre Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery posterIn aceasta dimineață am găsit pe Youtube noul trailer al serialului Star Trek: Discovery, serial mult așteptat și multi discutat de către fani.

Unul din primele lucruri pe care le-am observat in trailer a fost data de 25 septembrie. Data la care episoadele vor apărea online. Din trailere nu e foarte clara acțiunea asa ca nu am sa fac speculatii, dar efectele speciale recuzita (mai ales costumele care sunt superbe) si “space battles” arata un altfel de Star Trek.

Star Trek -ul clasic nu este doar o acțiune continua si doar nave care se lupta una cu alta ala e Star Wars, Star Trek este despre diplomație, despre cum este corect sa rezolvi un conflict. (o abordare foarte buna de a sugera tinerilor cum ar fi corect sa abordeze unele probleme reale din viata de zi cu zi).  Mi-ar place sa vad și genul acesta de scenarii nu doar acțiune non stop.

Dar poate Star Trek: Discovery este un New Generation of Star Trek (na ca am dat-o și pe engleza dar parca nu suna ok altfel).

In continuare va las sa va delectați cu trailerele

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *