Nou program cu publicul la Oficiul Postal Vama Timisoara

Zilele astea am fost sa ridic un colet primit din China, de la Vama Timișoara (Oficiul Postal 4, Gara de Nord). Recunosc ca nu am mai fost de mai bine de un an, satul de cozile care se întindeau prin sala de așteptare pe casa scării pana la etajul de jos.

Nu am fost nici de data asta dezamăgit, Posta Romana măcar e consecventa. Am stat doar aproximativ o ora iar coada nu se întindea decât de la a treia treapta de la etajul de jos.

Veste buna, sa prelungit programul cu publicul și se poate vedea și în imaginea atașată.

Program Posta ghiseul 4 vama Timisoara

Au trecut de la program de gravide la program prelungit, miercuri lucrează și ei 8 ore la ghișeu. Si nu înțeleg de ce. Doar lumea care se folosește de Posta nu lucrează și putea sa vina și de la 10 la 14 cum era înainte. Ce altceva sa facă.

Daca pana acum erau tot felul de speculații care e limita pana la care nu trebuie sa plătești vama atunci când cumperi online din China / State (sau alte tari care nu sunt în UE), am făcut o poza la un afiș care e destul de explicit.


Sunt curios voi ce experiențe aveți cu Posta Romana la Ghișeul Vamal. Si în alte orașe au același respect pentru client? Sau doar în Timișoara.

12 Comments

 1. Stiti cumva daca poate ridica si o alta persoana coletul? Cu o imputernicire scrisa semnata?

  1. Autor

   Eu am mai trimis-o pe sotia mea si a fost ok, nu a fost nevoie de imputernicire doar o copie de buletin

 2. Salut,
  Am fost saptamana trecuta si noul program este:
  Luni – joi 9:30 – 15:00
  Vineri 9:30 – 13:00

 3. 0256492827 ;) dar good luck with that totusi…

 4. Prima data am fost la oficiul 4 Timisoara acu 15 ani. Nu s-a schimbat absolut nimic in 15 ani…:)))

 5. Buna!

  Numai experiente neplacute am avut cu posta. In afara de faptul ca de fiecare data cand mergeam sa iau colete trebuia neaparat sa am liber de la lucru ca sa ma pot incadra in timpul lor de lucru si sa stau la cozi infernale, se comporta mizerabil…inteleg ca si ei sunt oameni, dar si noi pe de alta parte, nu? :))) La ultima comanda pe care am facut-o mi-a ajuns coletul din China mai repede decat au precizat ei ca o sa ajunga, iar de la posta romana NU AM PRIMIT avizul cu care sa pot ridica coletul, in consecinta mi-au trimis coletul inapoi de unde a venit :). Bani si timp pierduti din cauza Postei Romane. Sa nu mai spun ca telefonul pentru informatii si reclamatii este fix degeaba…nu raspunde nimeni:).

 6. Am si eu un colet China si nu stiu de undr sa-l ridic.Am. citit aici ca de la gara de nord .Stie cineva cum se procedează e prima dată sau ce taxa trebuie platita?.Va multumesc .

 7. o mizerie care trebuie sa dispara!

 8. Nu vreau sa para ca tin cu ursu’, dar nu aveti idee ce volum de munca au. Primesc sute de pachetele de dimensiunea unui plic zilnic! Toate astea trebuie procesate, ordonate si emis avize postale pentru ele. Pe langa asta stie toata lumea ca fiecare pachetel trebuie trecut intr-un registru, acel registru unde se trec si datele din cartea de identitate a celui care semneaza de primire. Iar softul pe care il au la dispozitie pentru toata treaba asta este o gluma. Stiu asta pentru ca ridic saptamanal pachete de acolo.

  Deci toata munca care o fac ei e de o uzura psihica inimaginabila. Nu va mirati ca la cate un client cu fitze mai explodeaza si ei. Sunt oameni pana la toata urma, nu roboti.

  1. pai si dece nu se face nimic ? cine este responsabil de organizarea asta ? ar trebui facut public numele persoanei responsabile si luate masuri – cel putin eliberare din functie.

  2. Ai spus deja problema lor : “Iar softul pe care il au la dispozitie pentru toata treaba asta este o gluma.”.. calculatoarele, softul si sistemul in sine e o gluma.. stii vorba aia, work smarter, not harder! dar nu se ocupa nimeni de asta..
   JXR – iti dau dreptate. Persoana responsabila trb facuta publica si data afara din sistem.

 9. Salut,

  Mă bucur să aflu aceste vești :))

  De câteva luni tot aștept 2 colete, dar nu am un număr de identificare la ele și am întrebat o dată, în zadar ce-i drept.

  Crezi că mi le-ar putea găsi după numele meu și numărul de telefon? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *