Zilele astea am fost sa ridic un colet primit din China, de la Vama Timișoara (Oficiul Postal 4, Gara de Nord). Recunosc ca nu am mai fost de mai bine de un an, satul de cozile care se întindeau prin sala de așteptare pe casa scării pana la etajul de jos.

Nu am fost nici de data asta dezamăgit, Posta Romana măcar e consecventa. Am stat doar aproximativ o ora iar coada nu se întindea decât de la a treia treapta de la etajul de jos.

Veste buna, sa prelungit programul cu publicul și se poate vedea și în imaginea atașată.

Program Posta ghiseul 4 vama Timisoara

Au trecut de la program de gravide la program prelungit, miercuri lucrează și ei 8 ore la ghișeu. Si nu înțeleg de ce. Doar lumea care se folosește de Posta nu lucrează și putea sa vina și de la 10 la 14 cum era înainte. Ce altceva sa facă.

Daca pana acum erau tot felul de speculații care e limita pana la care nu trebuie sa plătești vama atunci când cumperi online din China / State (sau alte tari care nu sunt în UE), am făcut o poza la un afiș care e destul de explicit.


Sunt curios voi ce experiențe aveți cu Posta Romana la Ghișeul Vamal. Si în alte orașe au același respect pentru client? Sau doar în Timișoara.