Rampage cu Dwayne Johnson, o combinație intre King Kong și Godzilla

Rampage posterInca o seara de film, iar de aceasta data am fost la #Rampage, sau traducerea în romana “Rampage scăpați de sub control”.

Asa cum spune titlul Rampage este un film în care trebuie sa va așteptați la distrugeri masive. Iar dacă va plac filmele în care clădirile se distrug, armata trage cu tot ce are la îndemână și 3 animale cu înălțimea de 3 etaje distrug tot ce le iese în cale, filmul trebuie sa fie pe gustul vostru.

Ziceam ca este o combinație intre King Kong ai Godzilla. Daca în King Kong avem o gorila uriașă scăpată de sub control care în final e liniștită de dragoste, în Rampage gorila e potolita de un antivirus și prietenia de o viata dintre ea și salvatorul ei Dwayne Johnson.

Doar ca în film pe lângă gorila avem și un lup care … zboară și un crocodil care are o armura impenetrabila. Pe ei nu ii mai liniștește nici dragostea, nici prietenia și atunci trebuie recurs la măsuri mai extreme.

Filmul îl are în rolul principal pe Dwayne Johnson, care joaca rolul unui expert în primate fost militar. Mai avem în roluri principale pe Naomie Harris (Moonlight, 28 Days Later, Skyfall, Collateral Beauty) și
Jeffrey Dean Morgan, care desi nu are foarte multe filme pentru marele ecran la activ il gasim mai mult in seriale (Grey’s Anatomy, Extant, The Goog Wife, sau in Walking Dead jucând rolul negativ Negan)

Filmul Rampage începe în spațiu pe o stație spatiala fictiva unde corporația Energyne lucrează la un experiment genetic ilegal. Bineînțeles ca totul o ia razna stația e distrusa și o parte din experiment ajunge într-un parc Zoo din San Diego unde o gorila George și un lup sunt afectați. Cele 2 animale cresc de înălțimea unei clădiri și pleacă în goana către Chicago sediul corporației Energyne care emite un semnal ca sa ii atragă acolo. Daca nu era suficient același o alta bucățica din același experiment ajunge sa afecteze și un crocodil din Florida care pleacă și el în aceeași direcție.

Iadul pe pământ se dezlanțuite în Chicago unde se întâlnesc cele 3 animale iar aici începe rețeta Godzila. Armata trage cu tot ce are la îndemână, cele 3 animale distrug tot ce pot de la echipament militar la mașinile de pe strada și chiar clădiri întregi.

Dar … Dwayne Johnson rezolva situația împreună cu cei 2 noi “prieteni” și … cu ajutorul gorilei George pe care reușește sa o atragă iarăși de partea sa.

Nu va așteptați la un film cu mai multe fire de poveste, nici la o acțiune complicata, nici măcar la vreo concluzie cu care trebuie sa rămâneți. In schimb avem un film cu distrugeri peste distrugeri și o grămadă de scene mai haioase care îți vor descreți fruntea.

Va las în compania trailerului și va invit sa îl vedeți în format IMAX 3D. Eu am avut ca de obicei plăcerea de a îl urmări în sala #IMAX din Cinema City în cadrul mall-ului Shopping City Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *