Cateva cuvinte despre “Jurassic World: Fallen Kingdom” imediat dupa premiera

Jurassic World: Fallen KingdomTocmai am ajuns acasă după premiera noului film din seria Jurassic Park, acum rebranduit ca #JurassicWorld, și asa cum obișnuiesc nu pot sa nu scriu câteva cuvinte.

Jurassic World: Fallen Kingdom vine ca o continuare directa a acțiunii începute în filmul Jurassic World din 2015. Începutul este clasic, o insula, dinozauri, un parc tematic în ruine.

Intriga filmului începe odată cu activarea unui vulcan pe acea insula, motiv de dezbateri dacă dinozaurii vor fi salvați sau vor fi lăsați la mila naturii.

Momentul este prielnic pentru a intra în scena un nou personaj, Benjamin Lockwood unul din partenerii initiali a lui John Hammond creatorul primului parc Jurassic Park. Benjamin Lockwood este bogat, și bătrân și ascunde un secret teribil. Totuși la bătrânețe încearcă sa facă un lucru bun sa salveze dinozaurii aflați în pericol. Dar atunci când delegi alte persoane lucrurile nu se întâmplă cum vrei tu.

11 specii de dinozaur ajung sa fie salvate dar … odată aduși pe continent și cu ajutorul lăcomiei unor oameni, iadul se dezlănțuie.

Printre personaje regasim actorii principali din filmul precedent: Chris Pratt (Owen)Bryce Dallas Howard (Claire) și pentru putin timp îl regăsim și pe Jeff Goldblum (interpretând unul din personajele recurente ale seriei Jurassic Park dr. Ian Malcom).

Filmul este captivant, acțiunea te tine în priza mai tot timpul iar printre picatele avem parte de un scenariu prin care sunt presărate o grămadă de glume de situație. Cam de genul celor care ne-am obișnuit la Chris Pratt în Gardienii Galaxiei.

Jurassic World: Fallen Kingdom este un film pe care îl recomand sa îl vedeți la cinema. Eu am avut plăcerea de a îl vedea în format IMAX 3D în sala T IMAX de la Cinema City Shopping City #Timișoara.

Iar ca și concluzie dacă pana acum v-ați obișnuit la o serie Jurassic în care acțiunea sa se petreacă departe de aglomerația orașelor, în următorul film povestea va fi muuult diferita. Eu unul de abia aștept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *