Ce inseamna serviciul “Genius” la eMag

De vreo saptamana eMag a inceput da dea sfoara in tara despre noul serviciu Genius pe care il pun la dispozitie clientilor.

Pe scurt serviciul Genius este un wanna be “Amazon Prime” (ca … eMag a tot copiat Amazon de la inceput, a introdus si alti selleri, acum serviciul Genius … mai ramane sa ofere si un serviciu de seriale si filme on demand)

Dar stai … nu intelege gresit, nu critic acest serviciu si nici pe eMag.

Toti stim ca daca comanzi de pe eMag de 2, 3 ori pe luna macar ajungi sa dai o gramada de bani pe transport. Transportul catre EasyBox ajunge pe la 4 lei de colet, dar transportul la domiciliu oscileaza intre 15 si 20 de lei. Daca faci multe comenzi o gramada din banii dati ajung doar pe transport.

Serviciul Genius propune ca pentru un abonament de 8.25 RON / luna ai transport gratuit la EasyBox sau la showroom, si transport gratuit prin curier la comenzile peste 100 RON

Pe langa asta mai ai transport rapid pentru comenziile prin curier (ramane de vazut ce se intampla cand sunt supraincarcati curierii)

Si … retur al produselor in 60 de zile.

Pentru toate astea se merita merita. Deocamdata eMag ofera acest serviciu doar in cateva orase: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași și județul Ilfov dar promit ca or sa extinda.

Eu unul as fi foarte interesat de acest serviciu dar … stau in Timisoara si Timisoara fiind un orasel mic acolo pe la margine se pare ca nu a fost luat in primul val de extinderi.

Mai multe detalii vedeti pe pagina oficiala: emag.ro/genius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *