Poze cu noua Skoda Octavia model 2020

Acesta nu e un articol platit care promoveaza marca Skoda sau modelul Skoda Octavia, articolul e scris de un posesor al marcii care este entuziasmat de cat de bine arata noul model.

Cum ziceam sunt posesor de Skoda Rapid model 2013, iar zilele trecute am dat si eu pe la reprezentanta pentru un schimb ulei, filtre pt aer conditionat verificare tehnica si alte maruntisuri. Asa ca … ce sa faci 2 ore pana e totul gata. Mi-am adus laptopul de servici si asa acuma se lucreaza online, si mi-am facut treaba. Dar … cum sa te concentrezi cu atatea masini in jurul tau.

Asa ca … am aruncat un ochi si prima masina care mi-a atras atentia a fost noua Skoda Octavia de un albastru superb. Deci … hai la testat.

Am deschis usa si primul lucru care l-am observat e textul Skoda proiectat pe jos (nu am poza ca … eram prea entuziasmat sa ma gandesc sa si scriu un articol).

Intru in masina si … un bord total schimbat fata de clasica mea masina. Doar display-uri peste tot.

Dap … ala sunt eu iar poza e facuta cu Wide ca sa pot prinde tot. Din pacate am uitat sa ies din modul Wide si restul pozelor sunt facute tot la fel, de asta si botul pare foarte … botos :P

Modelul expus avea cutie de viteze automata, eu … in schimb prefer cele cu cutie manuala. Nu de alta dar daca nu schimb viteza mai trebuie sa mearga automat si ma simt ca in autobuz .

Ce are interesant: faruri LED, asistenta parcare (imi place asta, personal nu am testat niciodata dar suna interesant si util), recunoasterea semnelor de circulatie, asistenta urgente, asistenta trafic in ambuteiaje. Nu intru in detalii pentru mai multe info vedeti site-ul oficial.

Next am iesit si am mai facut 2 poze:

Spatele foarte impunator, da un aer de seriozitate si stil. Marca “SKODA” scrisa pe toata latimea masinii … hmm asta au cam copiat-o toti in ultima vreme si daca nu ma insel prima data am vazut asta la Porche?

Si in sfarsit fata, cum ziceam am uitat modul Wide de asta pare foarte botos botul (ce sa faci fotograf amator cu camere foto prea destepte pentru el)

Mi-ar place sa testez acest model si sa vad toate featurele alea care doar le-am citit pe o brosura. Poate o sa am ocazia, si daca da am sa revin cu mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *