4 Luni mai tarziu, am revenit la scrisul pe blog

Dupa 4 luni am reusit sa mai intru pe blog. Daca intr-un timp eram destul de activ, in ultima vreme (si cu ceva timp inainte de COVID) am inceput sa am alte preocupari, atat jobul cat si familia imi umplu timpul acum, cele cateva aplicatii de mobil care le-am facut si le intretin de ani de zile au avut si ele rand pe rand nevoie de actualizari.

Si incet incet am inceput sa neglijez blogul.

In ultima vreme in schimb am gasit o gramada de pasiuni care unplu timpul liber.

Cand toata lumea se plange ca nu mai stie ce sa faca daca nu iese in cluburi sau la petreceri / intalniri cu prietenii eu am descoperit ca daca lucrez de acasa ajung sa castig timpul petrecut pe drum, sa pot sa mananc mai bine si mai sanatos de acasa si sa imi gasesc mai multe hobby-uri. Sa nu mai vorbesc ca pot petrece timp mai mult si cu sotia.

Unul din hobby-urile pe care le-am gasit si este foarte captivant si educativ este 3D Printingul. Dap printarea 3D folosind o imprimanta speciala care printeaza cu filament din plastic obiecte in 3D, obiecte pe care cu putina rebdare poti sa ti le creezi chiar tu pe computer. Suna fascinant cel putin pentru mine.

Despre “3D printing” am sa vorbesc mai pe larg in urmatorul articol, si poate daca cititorii mei sunt suficient de interesati am sa continui cu o serie. Pana atunci puteti urmari pe canalul meu de Instagram dedicat printarilor 3D @Hobby3dPrinting inceputul meu in aceasta noua pasiune.

Daca este ceva ce imi lipseste legat de viata de dinainte de COVID (parca deja sa inlocuit inaintea erei noastre cu inainte de COVID) este mersul la #Cinema. Si cine a mai citit acest blog stia ca eram un obisnuit al filmelor pe ecran mare, la care incercam sa fac si un mic review.

1 Comment

  1. Eu n-as da confortul canapelei si sistemului de acasa pe un cinema. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *