Era cat pe ce sa raman fara RCA pe inceput de an

Prin 25 decembrie primesc un mesaj pe telefon. RCA-ul dvs. este pe cale sa expire. Fiind Craciunul am lasat problema pe alta zi.

Din pacate … am uitat complet de problema. Iar in 29 parca s-a aprins un bec. Gandul ca raman fara RCA a venit brusc si ca sa evit aglomerarile care sunt acum in magazine si in locuri unde ai putea sa iti faci RCA pe loc dar si pentru ca sunt mai comod si in ultimii ani am facut RCA online am ales varianta de a deschide laptopul si a completa un formular.

Eu de-a lungul timpului am folosit 2 site-uri pentru RCA Online Pint.ro (rca-ieftin.ro) si eMag

Preturile sunt similare, ofertele sunt date de asiguratori asa ca site-ul preferat este cel mai potrivit.

Asa ca eu am ales eMag deoarece acolo am profile salvate deja pentru masina mea si pentru masina tatalui meu, nu trebuie decat sa aleg masina, ziua de incepere si sa pot vedea direct ofertele pe 6, 12 luni.

Pint.ro are in schimb mai mult decat RCA – acolo poti sa faci CASCO, Asigurare de calatorie, de locuinta si sa te abonezi la un serviciu de asistenta rutiera (cand ti se strica masina in drum sa te traga cineva, poate sa iti schimbe o roata, etc.)

UPDATE:

am descoperit si site-ul ottobroker.ro care are o interfata foarte curata, ofera mai multe servicii ca si pint.ro, RCA, calatorie, locuinta, CASCO si chiar si asigurare pentru biciclete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *