Dimineata pe la ora 7 cand inca eram in scoala generala ma trezeam si pana sa ma spal si sa ma schimb in hainele de scoala deschideam TV-ul. In fiecare dimineata ma uitam la emisiunea lui Teo si a lui Mircea Badea. Era interesanta. Glume, poante, mai o stire un horoscop. Stiti voi ca orice emisiune de dimineata cand omu inca nu a facut bine ochi dar se pregateste de servici, de scoala etc.

Dupa ani si ani Teo sa cam retras din viata publica (nu de alta dar sa cam halosit la cascaval si televiziunile au cam pasat-o de la una la alta pana ce nu a mai avut nici un loc). Si-a deschis firma ei care face emisiuni. Parca am vazut cateva din ele la ceva televiziuni locale. Mai tarziu a vrut sa sparga piata cu o faina minune foarte sanatoasa etc si si-a facut o moara.

Nu stiu cum i-a mers moara dar pe vremurile de acuma cand omu nu prea mai are bani nici de painea normala nu cred ca se bate nimeni pe faina ei de x ori mai scumpa.

Sa mai avansam putin pana in prezent. Astazi vad la TV pe Teo Trandafir PDL-ista de o zi (da, pt ca ieri sa inscris in partid 30 martie 2010) si astazi e deja propusa pt. postul de deputat la colegiul 19 din Bucuresti.

Ce sa mai zic. Este ca si cand ai merge la doctor si ai afla ca pana ieri era mecanic auto. Suna ciudat? Oricum ar suna politicienii romaniei in proportie de 90% (si nu cred ca gresesc) nu au nici un fel de studii in economie sau in drept. Si te mai miri de ce mergem ca milogii la FMI pt bani de salarii sau de e trebuie data ordonante peste ordonante pentru a repara legi prost facute.

“Teo cand vei vedea in ce te-ai bagat uita asa o sa ajungi”

UPDATE: Trebuie sa recunosc ca Teo Trandafir inca are coloana vertebrala si nu se supune orbeste unor decizii de partid. (Ma refer la faptul ca a votat motiunea de cenzura impotriva guvernului PDL cu riscul de a fi exclusa din partid)