Derbedeii care au pus mâzgăleala cu YCRE în toată Timișoara prinsi

ycre a fost prins in TimisoaraDacă trăiești în Timișoara sau ești turist și te-ai plimbat pe străzi fie ele centrale sau mai periferice sunt sigur ca ai observat o grămadă de mâzgăleli care nu se numesc graffiti din punctul meu de vedere. Cea mai des întîlnită astfel de mâzgăleală este semnătura YCRE (habar nu am ce … înseamnă, dacă voi știți va aștept sa ma luminați și pe mine) .

După ani de zile în care peste tot a apărut YCRE pe pereții clădirilor 2 tineri responsabili pentru asta au fost prinși de Politia Locala. Am sa le dau și eu numele M. Răzvan din Vulcan Hunedoara și I. Florin din Jimbolia Timiș . După cum se poate vedea în print screenul de unde am preluat știrea ce poți sa zici mai mult decât 2 boschetari care vin în Timișoara sa distrugă, 2 derbedei care în loc sa fi învățat puțin respect în scoală au chiulit crezându-se mari artiști.

Timișoara are graffiti-uri, câteva se pot vedea pe zidurile din apropierea penitenciarului de pe Popa Șapca, unul cat suprafața unei clădiri în complexul studențesc, mai sunt o grămadă de graffiti-uri în parcarea acoperita de la Iulius Mall. Nu am momentan imagini dar cu prima ocazie am sa le public. Alea sunt graffiti-uri, sunt adevărate picturi și au fost făcute cu știrea proprietarilor clădirilor.

Aduc valoare și putina culoare orașului.

In schimb mâzgălelile sunt doar expresia mintii dezordonate a unor tineri care nu și-au găsit și probabil nu își vor găsi niciodată un rost în viata.

Acum ce e de făcut, băieții ai primit amenzi și amenințări ca ii pun sa refacă fațadele clădirilor, dar hai sa fim serios nici dacă vinzi și pielea de pe ei nu ai de unde scoate banii pentru cate clădiri au mâzgălit. Si nici pușcăria nu ii va corecta. Dar poate o soluție cea de a se simți puțin umiliți ar fi mai buna. Ce ar fi dacă i-ar pune un judecător sa muncească în folosul comunității îmbrăcați în portocaliu ca și la americani, cu un semn frumos pe spate sa se știe cine sunt și sa ajute la vopsitul băncilor din parcuri, la zugrăvitul clădirilor publice, la tăiatul spinilor care cresc pe malul răului Bega și mai sunt o grămadă de chestii de făcut.

Si chestia asta pentru vreo 2 luni poate mai mult. Data viitoare o sa se gândească de 2 ori înainte de a mai face tâmpenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *