Star Trek Discovery – noua serie Star Trek primeste si nume

Scriam în mai despre o noua serie Star Trek dar la care nu se știa numele. Iata ca după Filmul Star Trek Beyond apare și numele serialului. Star Trek Discovery. Inca nu se cunosc multe din detaliile noului serial dar deocamdată avem un trailer care ne prezintă noua nava care nu este Enterprise ci Discovery, câteva informații scăpate voit sau nu la Comic Con și câteva speculații.

Seria este gândita pentru a fi vizionata pe CBS All Access (o varianta de Netflix de la CBS) asa ca va avea 13 episoade care vor fi puse online în același timp. Cum CBS All Access are acces doar  în State, Netflix sa angajat sa retransmită acest serial în restul lumii (deci și în România) la 24 de ore de la apariție. O alta informație care este sigura este ca serialul nu va avea “povesti” diferite de la episod la episod ci episoadele vor fi capitole ale unei singure povesti.

Dați o vizualizare a trailerului apoi citiți în continuare:

Ralph McQuarrie EnterpriseFanii Star Trek deja au observat design-ul puțin ciudat / diferit al navelor din Federație și au făcut imediat legătura cu un concept art mai vechi făcut de Ralph McQuarrie pentru un serial care nu a mai ajuns sa fie si filmat numit Star Trek Phase II.

O alta observație este faptul ca partea din spate a navei seamăna foarte bine cu o nava Klingoniana un D7.Klingon D7

Un alt aspect care se poate de abia distinge din clip este sunetul de la final a unei nave care intra în clock mode, iar faptul ca test flight-ul sa facut dintr-un asteroid și nu de pe o stație orbitala a Federației poate lansa ideea ca nava USS Discovery este un fel de hibrid care încorporează atât tehnologia Federației cat și a Klingonienilor mai mult are capacitatea de invizibilitate.

Dar asta e doar o teorie, la fel de bine sunetul poate sa fie făcut de o nava Klingoniana care spionează baza unde sa construit USS Discovery.

Cam atâta, eu cel puțin de abia aștept un nou serial Star Trek în vechiul univers.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *