Cum sa îmi aleg un acumulator extern / powerbank, și … am nevoie de el ?

Înainte de a îți pune întrebarea “Cum sa îmi aleg un acumulator extern ?” pentru încărcarea telefonului tău trebuie sa te gândești dacă ai cu adevarat nevoie de el.

Fiecare are un telefon mobil și bănuiesc ca majoritatea celor ce citesc acum au un telefon Smartphone lângă ei sau poate … citesc aceste rânduri de pe el.

De câte ori sa întâmplat ca la sfârșitul zilei sa ramai fără baterie?

Un acumulator extern sau un powerbank este o baterie de capacitate foarte mare pe care o folosești sa îți încarce telefonul mobil odată sau chiar de câteva ori atunci când nu ai acces la o priza.

Cele mai ieftine au o capacitate de 2200 sau 2600 mAh, suficienta pentru o încărcare. O alta categorie de acumulatori externi sunt cei de 5000 pana în 10000 mAh. Acești acumulatori sunt perfecți pentru a încărca de 2, 3 sau chiar 4 ori un telefon. Si din experiență proprie sunt perfecți pentru când pleci în vacanta.

Eu când plec în vacanta într-un oraș necunoscut ma folosesc foarte mult de Google Maps și GPS, o combinație care golește foarte repede bateria unui Smartphone. Daca mai punem la socoteala ca îl folosesc și pe post de aparat foto/video, un powerbank devine indispensabil. Asta dacă nu vreau sa rămân la mila trecătorilor.

Cum sa îmi aleg un acumulator extern?

Exista 2 aspecte care va interesează. Primul ar fi cate încărcări ați avea nevoie? Pentru majoritatea o încărcare ar fi suficient.

Al doilea ar fi dimensiunile unui acumulator. Daca aveți la dvs. o poșeta (doamne sau domnișoare), geanta sau un rucsac dimensiunea nu e o problema.

Powerbank 2600 mAhPentru cazul când nu obișnuiți sa duceți mai mult decât încape în buzunare un acumulator de 2200, 2600 mAh suficient pentru o încărcare.Xiaomi acumulator extern 5000 mAh

Daca dimensiunea nu e o problema as recomanda un acumulator de 5000 mAh care de obicei are dimensiunea unui mic smartphone.

 

Recomandari:

Un acumulator interesant pentru cine folosește mașina este Auto & Powerbank Forever L-Style de 2600 mAh, acumulatorul se încarcă de la priza de mașină sau cu cablu USB și poate fi folosit ulterior.

Acumulator auto

 

Incarcatorul Auto & Powerbank Forever Y-Style de 2600mAh are un preț de 69 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *