Trotineta Xiaomi acum si la noi

Trotineta XiaomiTrotineta a devenit un mijloc de transport personal destul de intalnit in marile orase. Mai ales in zonele in care sunt cladiri de birouri pe langa biciclete tot mai multi corporatisti fenteaza traficul, lasa masina si vin cu trotineta electrica la birou.

Si de ce nu ar face-o? O #trotineta electrica se incarca in cateva ore (2, 3 ore) si ai o autonomie de 20-30 km, transporta o persoana de pana la 100-120 kg, e rapida. Nu mai trebuie sa stai dupa tramvai, metrou, autobuz, nu mai trebuie sa cauti loc de parcare.

Plaja de trotinete e destul de mare, iar preturile si calitatea sunt destul de variate. Acum ceva timp am scris despre modelul E-TWOW facut la Craiova, o trotineta pe care o recomand.

Azi am fost placut surprins ca XIAOMI a adus in romania si trotineta lor. (dap Xiaomi nu fac doar telefoane mobile)

La prima vedere trotineta e destul de robusta dar nu grosolana, are un design simplu si frumos pretul afisat la data cand am scris articolul era de 2000 RON (un pret foarte bun). Design minimalist, nu are un display cum am fi obisnuiti dar are conectivitate cu telefonul mobil prin Bluetooth, astfel informatiile pe care le poti gasi despre traseu, viteza, km parcursi sunt etc. sunt mult mai frumos prezentati, impreuna cu o gramada de alte informatii.

Trotineta este echipata cu un sistem de franare pe disc dublu care permite franarea in cel mult 4 m.

Bateria este situata in partea de jos a trotinetei pastrand un centru de greutate jos. Au protectie speciala pentru a putea functiona in conditii mai putine prielnice (ploaie, umezeala, etc). De asemenea cu o incarcare trotineta poate parcurce pana la 30 km iar ledurile de pe ghidon iti arata nivelul bateriei fara a mai fi nevoie sa cunsulti telefonul mobil. Viteza maxima este e 25 Km pe ora.

Trotineta se conecteaza cum ziceam prin Bluetooth la telefonul mobil, aplicatia Xiaomi iti poate oferi informatii despre baterie, viteza, distanta, inclusiv pornirea au oprirea vitezei de croaziera.

Un alt aspect inportant este ca toate review-urile citite sunt pozitive, ceea ce este una din cele mai bune garantii.

Pentru a inaltura un defect cunoscut al trotinetelor, cel de a se uza relativ repede si in final a se rupe in locul in care se pliaza, trotineta Xiaomi se pliaza in pozitia de deasupra rotii, indoindu-se doar ghidonul nu si roata din fata.

Vezi mai multe detalii si pretul curent aici: Trotineta electrica pliabila Xiaomi Mi M365 Electric Scooter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *